A24.com.tr » yaşam » Beyazıt'ta halk otobüsü yayalara çarptı: 3 kişi yaralı

Beyazıt'ta halk otobüsü yayalara çarptı: 3 kişi yaralı

Beyazıt'ta halk otobüsü yayalara çarptı: 3 kişi yaralı

İstanbul'un Beyazıt semtinde bir özel halk otobüsü, araç ve yayalara çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken, 2 bacağı kopan yaralılardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor.

İstanbul'da bu sabah saatlerinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi.

Fatih ilçesindeki Beyazıt semtinde bir halk otobüsü adeta dehşet saçtı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Beyazıt'ta meydana geldi. Özel halk otobüsü sürücüsü henüz bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yeşil alana da giren otobüs 5 araca çarptı.

3 KİŞİ YARALANDI

Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

İKİ AYAĞI KOPTU

Yaralılardan 65 yaşındaki Çin vatandaşı Cuichan Zhou, Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Mine Sarsağ Gümüş ise Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İki ayağı koptuğu öğrenilen Gümüş'ün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

TEKNİK ARIZA DEĞERLENDİRİLİYOR

Gözaltına alınan sürücü Yüksel Kostuk'un ilk ifadesinde araçta sıkıntı oluştuğunu ve kontrolü kaybettiğini söylediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor

YORUMLAR
  12 Eylül darbesinde 37. Yıl!
12 Eylül darbesinde 37. Yıl!