A24.com.tr » yaşam » Beşiktaş'tan tarihi zafer (Beşiktaş 1-1 Porto) - Maçın özeti ve golleri

Beşiktaş'tan tarihi zafer (Beşiktaş 1-1 Porto) - Maçın özeti ve golleri

Beşiktaş'tan tarihi zafer (Beşiktaş 1-1 Porto) - Maçın özeti ve golleri

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, G Grubu'ndaki son karşılaşmada Portekiz temsilcisi Porto ile 1-1 berabere kalarak gruptan lider çıkmayı başardı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, gruptaki son maçında evinde ağırladığı Porto ile 1-1 berabere kaldı. Maçta 1-0 geriye düşen temsilcimiz Talisca'nın ayağından bulduğu golle skoru eşitlerken grupta 12 puan toplayarak lider olarak son 16'ya kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Vodafone Park'ta oynanan maçta Porto 29'. dakikada Felipe'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Beşiktaş, 41. dakikada Talisca'nın golüyle skora eşitlik getirdi.

Bu sonuçla temsilcimiz Beşiktaş, son maçlar öncesinde puanını 11'e yükselterek bir üst tura lider çıkmayı garantiledi. Porto ise puanını 7'ye çıkardı.
Tarihinde ilk kez üst tura çıkma başarısı gösteren Beşiktaş, aynı zamanda gruptan lider çıkan ilk Türk takımı oldu.

9. dakikada Babel'in uzak mesafeden sert şutunda, kaleci Jose Sa'dan dönen topu savunma kornere attı.

GOL 29. dakikada Porto öne geçti. Sağ taraftan paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından Ricardo'nun ceza sahasına ortasında, Felipe topa gelişine vurdu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.
33. dakikada Adriano'nun uzun pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Quaresma, dar açısına rağmen topa sert vurdu ancak kaleci Jose Sa gole izin vermedi.

39. dakikada Ricardo'nun sağdan yaptığı ortada, Aboubakar'ın vuruşunda, top auta gitti.

GOL 41. dakikada Beşiktaş'ın beraberlik golü geldi. Babel'in pası sonrası sol tarafta topla buluşan Cenk Tosun rakibinden şık bir şekilde sıyrılarak ceza sahasına girdi. Cenk'in pasında Talisca, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-1.

 

YORUMLAR
  Yılın düğününde detaylar ortaya çıkıyor... Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın nikah şahitleri ve davetiyeleri ortaya çıktı.
Yılın düğününde detaylar ortaya çıkıyor... Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın nikah şahitleri ve davetiyeleri ortaya çıktı.