A24.com.tr » yaşam » Beşiktaş şehitleri gözyaşlarıyla uğurlanıyor

Beşiktaş şehitleri gözyaşlarıyla uğurlanıyor

Beşiktaş şehitleri gözyaşlarıyla uğurlanıyor

Hain terör örgütü PKK'nın Beşiktaş'ta bombalı araçla düzenlediği saldırı sonucunda şehit olanlar için binlerce kişinin katıldığı bir cenaze töreni düzenlendi. Gözyaşları sel oldu aktı.

 Beşiktaş'ta hainlerin bombalı saldırı sonucunda şehit ettiği canların cenaze törenin şehit yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Türkiye, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırının yasını tutarken ülkenin dört bir yanından şehitlerini uğurluyor. Polis memuru 23 yaşındaki Hakan Tanrıkulu'nu Sinop'un Durağan İlçesi'nde 10 bin kişi uğurlarken, Kayseri şehit

KAYSERİ ŞEHİTLERİ YAN YANA UĞURLANDI

İstanbul'daki hain saldırıda şehit düşen polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu için Kayseri Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu aktı. Beşiktaş'taki hain saldırıda şehit olan polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu'nun naaşları Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada düzenlenen törene, Törene Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, protokol üyeleri ve şehitlerin yakınları katıldı. Törende şehit yakınları gözyaşlarına boğulurken, Şehit Osman Börklüoğlu'nun eşi Özge Börklüoğlu'nu yakınları teselli etti. Anne Yeter Börklüoğlu ise 'Ciğerim, Osman'ım' diyerek gözyaşı döktü.

DARBE GİRİŞİMİ NEDENİYLE DÜĞÜNÜNÜ ERTELEMİŞ

Öte yandan, Şehit Polis Memuru Osman Börklüoğlu'nun 15 Temmuz'dan önce düğün yapmak için izin alarak Kayseri'ye geldiği ancak 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında izinlerin iptal olmasıyla İstanbul'a döndüğü öğrenildi.

DÜĞÜN FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ: SENİ BENDEN AYIRDILAR

Osman Börklüoğlu'nun Ekim ayındaki düğün töreni ile hayatını Özge Börklüoğlu ile birleştirdiği öğrenildi. Ayrıca, Şehit Osman Börklüoğlu'nun eşi Özge Börklüoğlu, törende düğün fotoğrafını göstererek, 'Seni benden ayırdılar' diyerek gözyaşı döktü.

SİNOP ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Şehit polis memuru 23 yaşındaki Hakan Tanrıkulu, bugün memleketi Sinop'un Durağan İlçesi'nde 10 bin kişinin katıldığı törenle, gözyaşları arasında toprağa verildi. Tanrıkulu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi, Sinop'un Durağan İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki baba evinin önüne getirildi. Burada ailesi ve yakınlarından helallik alındı. Feryat ve ağıtların arşa yükseldiği evin önündeki törenin ardından şehidin cenazesi tören için İsmail Bey Camii önüne getirildi.

19 YAŞINDAKİ BERKAY SON KEZ EVİNİN ÖNÜNE GETİRİLDİ

İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisi Berkay Akbaş memleketi Sinop'ta son yolculuğuna uğurlanıyor.

19 yaşında gençliğinin baharında hain saldırıda hayata veda eden Berkay Akbaş, bugün son kez evinin önüne getirildi. Çok sevdiği Fenerbahçe takımının bayrağıyla tabutu kaplanan Berkay için gözyaşları sel olup aktı. Evlatlarını kaybetmenin acısını yaşayan Zeynep ve Salim Akbaş ile abla Dr. Selin Akbaş güçlükle ayakta durabildi. Yakınları tarafından teselli edilen aile tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

19 yaşında hayata veda eden ve çevresi tarafından çok sevilen Berkay bugün öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

DİYARBAKIRLI VELAT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Taksim-Bostancı hattında sarı dolmuşla göreve çıkan ve stat çevresinden geçtiği sırada meydana gelen terör saldırı nedeniyle şehit olan Velat Demiroğlu son yolculuğuna uğurlandı. Bekar olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Velat Demiroğlu için Kartal Soğanlık Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Demiroğlu'nun ailesi başta olmak üzere çok sayıda seveni katıldı. Törende şehidin babası Mehmet Demiroğlu taziyeleri kabul etti. Diyarbakırlı olan Velat Demiroğlu'nun hemşehrileri de şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenaze namazından önce Velat Demiroğlu için dua edildi ve helallik alındı. Namazın ardından Demiroğlu'nun cenazesi, yarın Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Bare köyünde toprağa verilmek üzere yola çıktı.

Velat Demiroğlu'nun hemşehrileri terörü lanetleyerek, terörün son bulmasını istedi.

İstanbul Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit düşen minibüs şoförü Velat Demiroğlu Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı.

ŞANLIURFA ŞEHİTLERİNİ UĞURLUYOR

Beşiktaş'ta çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan 2 ayrı terör saldırısında şehit olan 36 polisten Şanlıurfalı polis memurları Enes Çiçek ve Mehmet Taş için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de katılırken, törenin ardından şehitlerden Enes Çiçek'in Şanlıurfa merkezde, Mehmet Taş'ın ise Bozova ilçesindeki şehitlikte defnedileceği öğrenildi.

Meslektaşlarının omzunda bahçeye getirilen şehitlerin Türk bayraklarıyla örtülü tabutlarına sarılan yakınları gözyaşı döktü. Törene katılan Bakan Çelik, şehit ailelerine başsağlığı diledi.

ADANA ŞEHİTLERİNİ UĞURLADI

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polisleri Mehmet Atıcı ile Adem Oğuz için memleketleri Adana'da tören düzenlendi.

Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında önceki gece düzenlenen terör saldırısında şehit olan polisler Mehmet Atıcı (22) ve Adem Oğuzun (30) Türk bayrağına sarılı naaşları, Merkez Sabancı Camisine getirildi.

Şehitlerin özgeçmişlerinin okunmasının ardından, Adana İl Müftüsü Arif Gökce, cenaze namazlarını kıldırdı.

Törene, şehitlerin yakınlarının yanı sıra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, milletvekilleri, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şehitlerin yakınları, törende gözyaşı döktü, zaman zaman baygınlık geçirenler oldu. Oğuz'un naaşı, törenin ardından, babası Selim, eşi Belkıs ve annesi Yeter'in gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere Aladağ ilçesine gönderildi.

Bekar olan ve 7 Temmuz 2016'dan bu yana İstanbul'da görevli olan şehit Mehmet Atıcı'nın cenazesi de defnedilmek üzere İmamoğlu ilçesine gönderildi.

YORUMLAR
  O Ses'te ırkçılık skandalı! Yarışmadan çekildi
O Ses'te ırkçılık skandalı! Yarışmadan çekildi