A24.com.tr » yaşam » Beşiktaş-Bayern Münih maçını kadın spiker anlatacak - Semahat Özdoğan kimdir?

Beşiktaş-Bayern Münih maçını kadın spiker anlatacak - Semahat Özdoğan kimdir?

Beşiktaş-Bayern Münih maçını kadın spiker anlatacak - Semahat Özdoğan kimdir?

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği Bayern Münih maçında bir ilk yaşanacak. İstanbul'da oynanacak mücadeleyi kadın spiker Semahat Özdoğan anlatacak. Semahat Özdoğan kimdir?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın İstanbul'da oynayacağı Bayern Münih maçını kadın spiker Semahat Özdoğan anlatacak. Maçın Kadınlar Günü'ne denk gelmesi nedeniyle bu kararın alındığı öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynanacak olan Beşiktaş-Bayern Münih maçında bir ilk yaşanabilir. Siyah beyazlıların Vodafone Park’taki zorlu mücadelesini Türkiye’nin ilk ve tek kadın maç spikeri Semahat Özdoğan’ın anlatabileceği öğrenildi.

İki ekip arasındaki ilk maç 20 Şubat’ta Almanya’da Allianz Arena’da yapılacak. Rövanş maçı ise 14 Mart’ta İstanbul’da Vodafone Park’ta gerçekleşecek.

Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamına denk gelmesi nedeniyle TRT’nin kadın spikeri Semahat Özdoğan tarafından anlatılması planlanıyor.

Özdoğan’ın kişisel Twitter hesabından yaptığı bu paylaşım da, hazırlıkların şimdiden başladığı yorumlarına neden oldu.

TRT'de maç anlatmıştı

2009 yılında Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından organize edilen dörtlü futbol turnuvası için karşı karşıya gelen Ankaraspor-Eskişehirspor'un mücadelesini, 4 kadın hakem yönetmiş, TRT ekranlarında canlı yayınlanan maçı Semahat Özdoğan anlatmıştı. 

SEMAHAT ÖZDOĞAN KİMDİR?

Beşiktaş'ın Bayern Münih ile 20 Şubat'ta Almanya'da oynayacağı ilk maç TRT 1'den yayınlanacak ve bu maçı Semahat Özdoğan anlatacak.

1998 yılında ise TRT sınavını kazanarak burada çalışmaya başladı. Türkiye'nin maç anlatan ilk kadın spikeri olan Özdoğan, aynı zamanda TRT bünyesinde spor haberleri de sundu.

YORUMLAR
  Kısmetse Olur'da hangi isimler elenecek?
Kısmetse Olur'da hangi isimler elenecek?