A24.com.tr » ajanda » Berlin Kaplanı izle tek parça | Berlin Kaplanı Full HD, Tek Parça, Ata Demirer

Berlin Kaplanı izle tek parça | Berlin Kaplanı Full HD, Tek Parça, Ata Demirer

Berlin Kaplanı izle tek parça | Berlin Kaplanı Full HD, Tek Parça, Ata Demirer

Ata Demirer'in başrolünde yer aldığı 2012 yılı BKM yapımı Berlin Kaplanı filmini izlemek isteyenler filmin tamamını arıyor. Berlin Kaplanı filmini haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Berlin Kaplanı izle | Ata Demirer'in başrolünde yer aldığı Berlin Kaplanı filmi pazar akşamı Kanal D'de ekrana geldi. Filmi ortasında ve sonlarında yakalayanlar ise tamamını izlemek için arama yapmaya başladı. 2012 yılında vizyona giren ve 1 saat 38 dakika süren komedi filmi Berlin Kaplanı'nın tamamı haberimizdeki bağlantıda...

BERLİN KAPLANI KONUSU

Ayhan Kaplan (Ata Demirer) Almanya'nın Berlin kentinde yaşamını iri yarı bedeninin avantajını kullanarak boksörlük ve bodyguardlık yaparak sürdüren bir Türk'tür. Fakat antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) ve boksör Ayhan için artık işler eskiden olduğu gibi tıkırında değildir. Onları içine düştükleri dar boğazdan kurtaracak bir mucize gereklidir. Zira taze boksörler Ayhan karşısında gitgide güç kazanmakta, Ayhan ise piyasada gözden düşmektedir. İkiliyi içine düştükleri dar boğazdan kurtarmak için ancak bir mucize gereklidir.

BERLİN KAPLANI OYUNCULARI

Filmin ana oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Ata Demirer
Tarık Ünlüoğlu
Necati Bilgiç
Mert Aran
Nihal Yalçın
Cengiz Bozkurt
Özlem Türkad
Cemil Özbayer
Orhan Güner

BERLİN KAPLANI NEREDE ÇEKİLDİ?

Berlin Kaplanı filmindeki rafting sahneleri Antalya, Köprülü Kanyon'da çekildi. Filmin büyük bir bölümü Antalya'da çekilmiştir.

BERLİN KAPLANI FİLMİNİN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Rusya'da çekilmiş birbirinden enteresan kareler!
Rusya'da çekilmiş birbirinden enteresan kareler!