A24.com.tr » magazin » Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu ayrıldı mı?

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu ayrıldı mı?

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu ayrıldı mı?

2014 yılında dünyaevine giren ve magazin dünyasının en gözde çiftlerinden olan Kenan Doğulu ile Beren Saat'in evliliklerinin sonlanacağı iddia ediliyor. Peki Kenan Doğulu ile Beren Saat boşanıyor mu?

Son zamanlarda eşi Kenan Doğulu ile boşanacakları iddiaları ile magazin gündemine gelen oyuncu Beren Saat, sürekli gizemli Instagram paylaşımları ile takipçilerini şaşırtıyordu.

BOŞANMA TARİHİ 28 MART

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın haberine göre; evlilikleri üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşan Beren Saat ve Kenan Doğulu 28 Mart Perşembe günü boşanacaklar.

Diğer bir iddiaya göre, 5 Mart'ta Kenan Doğulu ve Beren Saat bir kafede buluşup üç buçuk saat konuştular. Kafede, Kenan Doğulu'nun Beren Saat'i ikna etmeye çalışarak konuştuğu iddia edildi. İkili kafeden mutlu bir şekilde ayrılmış olmalarına rağmen son toparlama da işe yaramadı.

Çift, 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. 

KENAN DOĞULU KİMDİR?

Kenan Cihan Doğulu,31 Mayıs 1974 tarihinde Yurdaer ve Serpil Doğulu çiftinin ortanca çocuğu olarak İstanbul Cihangir'de dünyaya geldi.

Aslen Gazianteplidir. Kendisi gibi müzisyen olan ağabeyi Ozan Doğulu ve moda-tasarım ile ilgilenen kız kardeşi Canan Doğulu'yla beraber üç kardeştir. Beş yaşındayken konservatuvarın piyano bölümüne birincilikle girdi.

Altı sene piyano bölümünde eğitim aldı, hocası Erkan Alpay'dan flüt, Erdem Sökmen'den gitar dersleri aldı. Bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürdü.

Kültür Koleji'nde lise öğrenimini tamamladı. ABD'de, New Hampshire eyaletinde, Hesser College'da “Communication” sertifika programını bitirdi. Ardından L.A. Musicians Institute'da yüksek öğrenimine başladı.

Daha sonra yüksek öğrenimine Türkiye'de, Bilgi Üniversitesi'nde devam etti.İlk albümünü 1993 yılında çıkaran ve iyi bir çıkış yakalayan sanatçı, kariyeri boyunca birçok başarı elde ederken çok sayıda ödülün de sahibi oldu.Çeşitli kurumların sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. Sanatçı aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü'nün Genel Kurul üyesidir.

Sanatçının ilk albümü "Yaparım Bilirsin" 1993 yılının Eylül ayında, ikinci albümü "Sımsıkı Sıkı Sıkı" 1994 yılının Aralık ayında, "Kenan Doğulu III" albümü ise 1996 yılının Temmuz ayında piyasadaki yerini aldı. Aynı yıl Hiç Bana Sordun Mu? adlı bir dizide de oynadı.

10. Yıl Marşı, 29 Ekim 1997 yılında Kenan Doğulu tarafından yeniden düzenlendi. 10. Yıl Marşı'nın bu düzenlemesinin de yer aldığı "Kenan Doğulu 3.5" adlı tekli, 1997 yılının nisan ayında piyasaya sunuldu.

Kenan Doğulu, 2012'den beri oyuncu Beren Saat ile birliktedir.23 Şubat 2014'te İstanbul'da nişanlanan çift,29 Temmuz 2014'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde evlendi.

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat (d. 26 Şubat 1984), Türk televizyon ve sinema filmi oyuncusu. Ankara'da doğup büyüdü. Başkent Üniversitesi'ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

İlk deneyimini Aşkımızda Ölüm Var (2004) dizisiyle kazanan Saat, ilk başrolünü de Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün (2005–06) dizisinde üstlendi. Ardından sırasıyla Hatırla Sevgili (2006–08), Aşk-ı Memnu (2008–10), Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010–12) ve İntikam (2013–14) dizilerinin de başrollerini oynayarak ününü pekiştirdi. Bu dizilerden özellikle Aşk-ı Memnu, zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz kalmasına rağmen Türkiye'de izlenme rekorları kırarak gündeme oturdu ve Türkiye dışındaki pek çok ülkede de yayınlandı. Aynı şekilde Fatmagül'ün Suçu Ne? de çeşitli eleştirilere maruz kaldı ancak kadın haklarına dikkat çekmesi sayesinde övüldü. Saat, dizi projelerinin yanı sıra pek çok sinema filminde de yer aldı. 2009'da gösterime giren Güz Sancısı filmiyle ilk sinema oyunculuğunu yaptı. Gecenin Kanatları (2009), Gergedan Mevsimi (2012) ve Benim Dünyam (2013) filmleri ise yer aldığı diğer filmler oldu.Günümüzde Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dizide Kösem Sultan rolünü canlandırmaktadır.

Yüksek izlenme rekorları toplayan birçok dizinin başrolünü oynamasının yanı sıra Saat, çeşitli filmlerde seslendirme sanatçısı olarak da yer aldı. Radikal'in hazırladığı "2010'a Damgasını Vuranlar" listesine Yılın Oyuncusu sıfatıyla dahil oldu. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 2014'te şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.

YORUMLAR
  Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini sosyal medyadan verdi...
Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini sosyal medyadan verdi...