A24.com.tr » medya » Beren Güney kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir?

Beren Güney kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir?

Beren Güney kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir?

Beşiktaş'ın yeni transferi Mohamed Elneny'nin kendisine attığı mesajları ifşa eden Instagram fenomeni Beren Güney kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir?

Beşiktaş'ın Arsenal'den renklerine kattığı orta saha oyuncusu Mohammed Elneny'nin Türk Instagram fenomeni Beren Güney'e attığı mesajlar olay oldu. Kendisine attığı mesajları ifşalayan Güney, sosyal medyanın gündemine oturdu. Instagram'da 93 bin abone sınırında bulunan Beren Güney kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir?

BEREN GÜNEY KİMDİR?

Beren Güney, 2018'de instagram hesabını açtığı günden bu yana kişisel paylaşımlarda bulunan bir instagram kullanıcısı. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları ona 'instagram fenomeni' yakıştırması yapıyor.

Instagram profilinde 'Manken' tanımı yapılan Beren Güney, 1985 doğumlu. Beren Güney zaman zaman plastik cerrahi ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Genç mankenin vücudundaki abartılı estetik operasyonlar da dikkat çekiyor.

BEREN GÜNEY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

Beren Güney instagram'da da çok aktif. Genç manken, berennguney kullanıcı adı ile de instagram hesabına sahip. Elneny ile arasında geçtiğini iddia ettiği diyalog sonrası Beren Güney'in hesabında yaklaşık 1500 kişilik bir artış oldu. 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • öptüm berencim ;) 2019-09-15 14:19:23

    beren güney 1985 li falan değil, önceki tolga imanoğlu idi ataşehir adıgüzel lisesinde oyunuluk falan okuyup yurt dışına gitti, kendisi trans bir kadın köprücük kemiğinden biyolojik kadın olmadığını anlayabiliyorsunuz zaten.

  Kış yorgunluğundan korunmanın 13 yolu
Kış yorgunluğundan korunmanın 13 yolu