A24.com.tr » dizi haber » Behzat Ç 4. sezon 3. bölümü izle | tıkla izle | blu tv ücretsiz izle

Behzat Ç 4. sezon 3. bölümü izle | tıkla izle | blu tv ücretsiz izle

Behzat Ç 4. sezon 3. bölümü izle | tıkla izle | blu tv ücretsiz izle

Behzat Ç. 4 sezon 3. bölümü Blu TV'de yayınlandı. Behzat Ç 4. sezon 3. bölümü izlemek için tıklayınız. Abonelik gerekebilir...

Behzat Ç. 4 sezon 3. bölümüyle 8 Ağustos Perşembe günü sevenleriyle buluşuyor. Fenomen dizi Behzat Ç.'ye bu bölümde sürpriz bir konuk dahil oluyor. En son Börü dizisinde rol alan Ahu Türkpençe, Behzat'a destek olmak için dizinin kadrosuna katıldı. Peki Behzat Ç.'nin 3. bölümünde neler olacak?

KHK'LILAR VE ÇOCUK İSTİSMARI

Her bölümünde güncel konuları ele alan Behzat Ç. dizisi yeni sezonunda da ülkemizin güncel konularını ele alıyor. Fenomen dizinin 3. bölümünde ise KHK'lılar ve çocuk istismarı konuları ele alınıyor.
Yeni bölümde Behzat görevine tam olarak dönmüştür ama her zaman ki gibi geri adım atmayarak amirleriyle araları hiç iyi olmuyor.

BEHZAT Ç. 4. SEZON 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Behzat Ç. nereden izlenir?

Behzat Ç yeni bölümleri BluTv özel yapımı olarak bu platforma üye olarak izlenebilecek. Aylık 19.90 Tl olan BluTv üyeliği için 7 günlük ücretsiz deneme imkanınız var.

Behzat Ç. oyuncu kadrosu?

İnter Medya’nın yapımcılığında Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrolünde Erdal Beşikçioğlu olmak üzere oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik gibi isimlerin yer alıyor.

YORUMLAR
  Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ayrılığın eşiğinde
Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ayrılığın eşiğinde