A24.com.tr » yaşam » Başbakan Yıldırım: "Yarın kara harekatı başlıyor"

Başbakan Yıldırım: "Yarın kara harekatı başlıyor"

Başbakan Yıldırım: "Yarın kara harekatı başlıyor"

Afrin operasyonunun ardından Çankaya Köşkü'nde MHP lideri Bahçeli ile bir araya gelen Başbakan Yıldırım, düzenlenen ortak basın açıklamasında yarın kara harekatının başlayacağını söyledi.

TSK'nın Afrin'deki YPG'li teröristlere ait yığınak ve mevzilere yönelik gerçekleştirdiği hava harekatının ardından Çankaya Köşkü'nde bir araya gelen Yıldırım ve Bahçeli, düzenledikleri ortak basın açıklamasında konuştu.

BAŞBAKAN YILDIRIM KARA HAREKATINI AÇIKLADI

Başbakan Yıldırım: "(Zeytin Dalı Harekatı) İlk aşaması TSK hava unsurlarıyla gerçekleştirilmiş, hedeflerin neredeyse tamamına yakını tahrip edilmiştir. Yarın itibarıyla gelişmelere göre kara unsurlarımız da gerekli faaliyetleri icra edecektir. Allah Mehmetçiğin, askerlerimizin yar ve yardımcıları olsun. Allah güçlerini, kuvvetlerini artırsın. Orada bu faaliyetleri icra eden binlerce kahramanımız şunu bilmelidir ki 80 milyon milletin duası, desteği, onların arkasındadır. Son üç yıldan beri bölgede terör örgütünün adeta zulüm seviyesi o kadar artmıştır ki 350 bin insan bölgeden göç etmek zorunda kalmıştır ve ülkemize 350 bin Kürt kardeşimiz gelip canlarını kurtararak burada yerleşmiştir. Dolayısıyla terör örgütünün 'Afrin'de Kürtleri yok etmeye yönelik bir operasyon yapılıyor' gibi kara propagandalarının asla ve asla gerçekle alakası yoktur. Yapılan operasyon, Kürtleri de Arapları da masum insanları da bu eli kanlı, bölücü terör örgütünün zulmünden kurtarmaktır." 

BAHÇEKLİ: "HAREKATIN ADI DAHİ ANLAMLIDIR"

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Bu operasyon çok yönlü değerlendirildiği vakit çok önemli bir operasyondur. Adı dahi anlamlıdır, kapsamı dahi anlamlıdır."

YORUMLAR
  Photoshop yapmak isterken karizmayı çizdiren ünlüler
Photoshop yapmak isterken karizmayı çizdiren ünlüler