A24.com.tr » magazin » Banu Parlak'ın ödül törenine damga vuran konuşması (Banu Parlak kimdir? nereli? instagram hesabı var mı? yaşı kaç?)

Banu Parlak'ın ödül törenine damga vuran konuşması (Banu Parlak kimdir? nereli? instagram hesabı var mı? yaşı kaç?)

Banu Parlak'ın ödül törenine damga vuran konuşması (Banu Parlak kimdir? nereli? instagram hesabı var mı? yaşı kaç?)

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin 7. Medya Ödülleri töreninde şarkıcı Banu Parlak hamile olduğunu açıkladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin 7. Medya Ödülleri'nde 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı' ödülünü almak üzere sahneye çıkan Banu Parlak, hamile olduğunu açıkladı.

"HAMİLE HALDE KOŞA KOŞA GELDİM"

Genç şarkıcı, "Konuşma hazırlamıştım ama heyecandan unuttum. Hamile halde buraya koşa koşa geldim. Bu arada bunu da açıklamış olduk" dedi.

2017'DE EVLENMİŞTİ

Banu Parlak, geçtiğimiz 2017 yılında Okan Öztürk'le nikah masasına oturmuştu.

Banu Parlak kimdir?
Banu Parlak kimdir? Kaç yaşında?Instagram fenomeni Banu Parlak, yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Arabasının içerisinde şarkılara playback yaparak video çeken ve farklı bir tarz oluşturan Banu Parlak’ın özel yaşamı da merak ediliyor.

1987 senesin dünyaya gelen Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Sesi ve güzelliği ile dikkat çeken Banu Parlak, güçlü sesiyle de sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı oldu. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da 800 bin kişinin üstünde takipçisi olan Banu Parlak son olarak çıkardığı Narin Yarim şarkısı ile hayran kitlesini genişletti. 2017 yılında aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile evlendi. Asıl üne kavuşmasını sağlayan Instagram hesabını hala aktif bir şekilde kullanan Banu Parlak , eşi Okan Öztürk ile çekildiği fotoğraflarını sık sık paylaşmaktadır.

 

YORUMLAR
  A101 İndirimli Aktüel Ürün Kataloğu - 16 Mart'ta büyük kampanya - Aldın Aldın
A101 İndirimli Aktüel Ürün Kataloğu - 16 Mart'ta büyük kampanya - Aldın Aldın