A24.com.tr » politika » Bakan Işık'tan esir asker iddiasına yanıt geldi

Bakan Işık'tan esir asker iddiasına yanıt geldi

Bakan Işık'tan esir asker iddiasına yanıt geldi

Milli Savunma Baknı Fikri Işık, DEAŞ'ın elinde 3 askerimizin esir olduğunu ve askerlerle ilgili çıkan iddialara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

 Milli Savunma Baknı Fikri Işık, "3 askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu biliyoruz" dedi. Ve askerlerin DEAŞ tarafından infaz edildiği yönündeki iddiaları kast ederek, "Teyit edilmemiş bilgilere itibar edilmemeli." dedi.

İşte Bakan Işık'ın konuyla ilgili sözleri:

Şu ana kadar 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğuna yönelik bilgimiz var. Evet, 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz ancak bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir. Bilgiler teyit edilmeden de bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini söylüyoruz.

"HERKESİN SORUMLU DAVRANMASI GEREKİYOR"

Bu ülkede, bu kritik süreçte bölgemizde bütün dengelerin değiştiği, bütün kartların yeniden karıldığı bu dönemde herkesin sorumlu davranması gerekiyor. Bir taraftan terör örgütlerinin Türkiye'yi çekmek istediği tuzaklara karşı hepimiz çok dikkatli olmalıyız, diğer taraftan da birliğimizi ve beraberliğimizi bozacak hiçbir harekete girişmemeliyiz, tevessül etmemeliyiz.

YORUMLAR
  Vahşi yaşamın gülümseten yüzü
Vahşi yaşamın gülümseten yüzü