A24.com.tr » politika » Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na "mermi" desteği: Densizlik

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na "mermi" desteği: Densizlik

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na "mermi" desteği: Densizlik

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde terör örgütlerine yönelik operasyonlar, Kılıçdaroğlu'na atılan mermi ve TRT'deki "namaz" skandalı vardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

Şiddet Orlando’da korkunç şekilde ortaya çıkmıştır. ABD 11 Eylül’den sonra bu saldırıyla tekrar korku tüneline girmiştir. Açıkça kınadığımız bu saldırıyı IŞİD’le ilişkilendirme çabası oldukça manidar ve yoruma açıktır. ABD görünüşte Türkiye’nin dost ve müttefikidir. ABD’nin terör örgütlerini himaye altına alması hiçbir gelişmişlik ölçüsüyle izah edilemeyecektir. ABD Başkanı’nın ülke içindeki aşırılık örneklerinden biri olarak tanımladığı Orlando saldırısının örneklerine Türkiye’de rastlanmaktadır.

Seri katilini İzmir’de yakalanması bu çerçevede değerlendirilebilecektir. Dileğimiz Orlando katliamının Ortadoğu’da yeni saldırılarının bahanesinden çok ABD için bir özeleştiri için milat teşkil etmesidir. ABD’nin terör örgütleriyle arasına mesafe koyması bölge istikrarın katkı sağlayacaktır.

"AKP İLE PKK KUYTU KÖŞELERDE GÖRÜŞÜRKEN YAKALANIRSA..."

Edirneli Nezife ve Kastamonulu Şerife hiç unutulmayacak bir kahramanlık destanı bıraktılar. Dantelli kefen giymediler kefensiz toprağa girdiler. Zenne kılıklı kancıklar karşısında kadınlık onurlarıyla Türkün milletini savundular. Kandil’deki şerefsizlere gerçek anlamda ders verdiler fistanlarını başlarına geçirdiler .Vezneciler’deki saldırıda kullanılan aracın başörtülü bir hain tarafından otoparktan alındığı tespit edilmiştir. Başörtüsü Bursa’daki saldırının ardından yine istismar edilmiştir. 589 vatan evladının kanı yerde bırakılmamalıdır. Sakın ola terör örgütüyle tekrar görüşülmesi gibi bir yola girilmesin. Serok başbakan, sabık başbakan olduktan hemen sonra PKK ile irtibat kurma iddiaları ortaya çıkmıştır. Eğer bu söylentiler Sayın Davutoğlu’nu karalamak için başlatılmış bir siyasi linç kampanyası değilse bilinsin ki bu hıyanetin altından kimse kalkamayacaktır. AKP ile PKK’yı kuytu köşelerde görüşürken yakalanırsa dünyayı başlarına yıkarız. Süreç bitmiş ve gömülmüştür. İhanet müzakerelerinin defin işlemi tamamlanmıştır.

KILIÇDAROĞLU’NA ŞEHİT CENAZESİNDE MERMİLİ PROTESTO

Bir süredir CHP genel başkanı şehit cenazelerinde protesto edilmektedir. Şüpheli taraf protestocuların sabıkalı olması ve sosyal medyada hastalıklı ruh hallerini gösteren bilgilerin olması.

Densizlik!

Bu densizliği hoş görmek geçiştirmek mümkün değildir. Camide cemaati bölmek bu millete yapılacak en büyük kötülüklerden biridir. AKP bunlara prim vermiştir. Cumhurbaşkanı cami avlulularındaki taşkınlıkları daha da tetiklemiştir. Türkiye'de cami avlularında kavga edilirse, namaz kılmayanlara da hayvan suçlaması getirilirse sorarım size birlikte nasıl yaşayacağız. Ana muhalefet partisi genel başkanına cami avlusunda mermi atmak bize göre organize ve siyasi bir hamledir.

MUHAMMED ALİ’NİN CENAZE TÖRENİ

Kendisine bir kez daha cenabı Allahtan rahmet diliyorum.

Sayın Erdoğan da Muhammed Ali’nin son yolculuğuna gitti. Bu ziyaret Türk devletinin itibarının ayaklar altına alındığı bir ortama dönüşmüştür. Bu asıl olarak ABD yönetiminin suçudur.

Kana susamış caniler Veznecileri kana bulamışken Erdoğan’ın ABD’ye gitmesini tasvip etmiyoruz. Başka adreslerde taziye sırasına girmek akıl ve vicdanla izah edilemeyecektir.

Konuşma yapmak istediniz izin verilmedi, Kabe örtüsünü örtmek istediniz olmadı, Kuran okumak istediniz okutulmadı.

Kabe örtüsünün bir şehidimizin bile tabutuna örtmemişken ne akla hizmet böyle bir şey yaptınız.

“ŞU SIRALARDA PEK GİTMEYİN”

Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP’li bakanlara bir dost tavsiyesinde bulunuyorum: 

Ne olur ne olmaz gelin şu sıralar ABD’ye pek gitmeyin. Hele bir sular durulsun ortalık yatışsın. Yeni başkan seçilinceye kadar başınızı kumdan çıkartmayın.

Alimallah İranlı kaçakçı alayınızı ele verirse okyanus ötesinde yandaş hakim ve savcı bulamazsınız. Büyük bir skandalın faili olmaktan kurtulamazsınız. 

YORUMLAR
  2017 yılının en büyük 'hacking' olayları
2017 yılının en büyük 'hacking' olayları