A24.com.tr » magazin » Ayşe Mine kimdir kaç yaşında nereli? Ayşe Mine ellerim uğurlar - Tarkan beni çok sev

Ayşe Mine kimdir kaç yaşında nereli? Ayşe Mine ellerim uğurlar - Tarkan beni çok sev

Ayşe Mine kimdir kaç yaşında nereli? Ayşe Mine ellerim uğurlar - Tarkan beni çok sev

Tarkan'ın 'Beni Çok Sev' şarkısının orijinal hali olduğu iddia edilen 'Ellerim Uğurlar' şarkısının sahibi Ayşe Mine, vatandaşlar tarafından merakla aranıyor.

Müzik dünyası yeni bir çalıntı şarkı iddiasıyla çalkalanıyor.

Sosyal medya Ayşe Mine'yi konuşuyor. Tarkan'ın bu seneye damga vuran ve Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "Yılın şarkısı" ödülünü alan "Beni Çok Sev" şarkısının, Ayşe Mine'nin söylediği 'Ellerim uğurlar' şarkısından çalıntı olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada yapılan tartışmalarda bir kesim şarkının aynı olmadığını savunurken, bir kesim ise çalıntı olarak nitelendirdi. 

İşte sosyal medyada yankı oluşturan Ayşe Mine hakkında merak edilen her şey...

İLGİLİ HABER Tarkan Beni Çok Sev şarkısı çalıntı mı - Ayşe Mine Ellerim Uğurlar şarkısı dinle Tarkan Beni Çok Sev şarkısı çalıntı mı - Ayşe Mine Ellerim Uğurlar şarkısı dinle

AYŞE MİNE KİMDİR?

30 Ocak 1961'de İstanbul'da doğdu. Asıl adı Ayşe Akyüz. Müziğe 13 yaşındayken Radife Erten’den ders alarak başladı. "Erkek Milleti" isimli plağı ile Altın Long Play Ödülü'nü kazandı. Muzaffer Birtan, İsmail Akdeniz ve Özcan Korkut’tan ders alan sanatçı, bir süre Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde yer aldı. 

İlk albümünün adı ise 'Demek ki Öyle ve Sıkı Fıkı'.

YORUMLAR
  Game of Thrones'un 8. final sezonu ne zaman başlayacak?
Game of Thrones'un 8. final sezonu ne zaman başlayacak?