A24.com.tr » magazin » Ayşe Hatun Önal hakkında kokain kullanıyor iddiası

Ayşe Hatun Önal hakkında kokain kullanıyor iddiası

Ayşe Hatun Önal hakkında kokain kullanıyor iddiası

Ayşe Hatun Önal, yazar Ali Eyüboğlu ile mahkemelik oldu. İddialara göre Eyüboğlu'nun, röportaj teklifini reddeden Ayşe Hatun Önal için 'kokain partilerine gidiyor' diyerek tehdit ettiği öne sürüldü.

Eski model ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın başı yazar Ali Eyüboğlu ile derde girdi. Ali Eyüboğlu'nun röportaj teklifini reddeden Ayşa Hatun Önal için, "Kokain partilerine gidiyor. Elimde kriminal dosyaları var." diye tehdit ettiği öne sürüldü.

Ayşe Hatun Önal, 'Selam Dengesiz' isimli albümünü çıkarttıktan kısa bir süre sonra yazar Ali Eyüboğlu kendisiyle röportaj yapmak istedi. İddiaya göre, Ayşe Hatun Önal'a ulaşamayan Eyüboğlu, Önal'ın albüm çıkarttığı firmanın iletişim danışmanını arayarak, "Ayşe telefonlarımı açmazsa onun kriminal dosyalarını ortaya çıkartırım" gibi sözler sarf etti. İletişim danışmanı, ünlü sanatçıyı arayarak Eyüboğlu'nun sözlerini kendisine anlattı.

Ne olduğunu anlayamayan Önal'a ikinci şok ise albüm sonrası program yaptığı radyo kanalının sunucusundan geldi. Program sunucusu, Ali Eyüboğlu'nun kendisini arayarak, "Ayşe kokain partilerine gidiyor" gibi hakaret dolu sözler söylediğini beyan etti. Yine iddiaya göre; tüm bu yaşananlar sırasında Eyüboğlu, köşesinde Ayşe Hatun Önal'la ilgili bir yazı kaleme alıp ünlü şarkıcının uyuşturucu madde kullanmaktan gözaltına alındığını ileri sürdü.

Yaşadıklarının ardından Ayşe Hatun Önal, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Ünlü sanatçı, kendisine hakaret ederek şantajda bulunduğunu ileri sürdüğü Eyüboğlu'ndan şikayetçi oldu. Ünlü şarkıcının şikayeti sonrası savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında yazarın ifadesine başvuruldu. Eyüboğlu, amacının Önal'a hakaret etmek olmadığını belirterek, "35 yıllık kariyerimle ilgili 'Boş boş konuşuyor' demesi beni rahatsız etti" dedi.
Soruşturma kapsamında iletişim danışmanı ve radyo sunucusu tanık olarak beyanda bulundu. Yürütülen soruşturma sonunda; Eyüboğlu hakkında, Önal'a şantajda bulunduğu iddiasıyla dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

'DUVARA TOSLAYACAK'

Yazar Ali Eyüboğlu, Ayşe Hatun Önal'a şantaj yaptığı iddiasını redderek şunları söyledi: "Bu bir yıllık bir mevzu. Yeniden suç duyurusunda bulunulduğuna dair bana herhangi bir şey tebliğ edilmedi. İstediği kadar dava açsın; duvara toslayıp geri döner. Konuyla alakalı emniyetin açıklamaları var. Ben kimseyi tehdit etmedim."  (sabah)

YORUMLAR
  Zamanı dondurmayı başaran Süper Modeller
Zamanı dondurmayı başaran Süper Modeller