A24.com.tr » magazin » Aybike Esin Tumluer kimdir, kaç yaşında, cinsiyet değiştirdi mi? Atlas Karan kimdir?

Aybike Esin Tumluer kimdir, kaç yaşında, cinsiyet değiştirdi mi? Atlas Karan kimdir?

Aybike Esin Tumluer kimdir, kaç yaşında, cinsiyet değiştirdi mi? Atlas Karan kimdir?

İlişki Durumu: Karışık dizisinde Gülendam karakterini canlandıran Aybike Esin Tumluer kimdir, kaç yaşında, nereli, cinsiyet değiştirdi mi? Atlas Karan kimdir?

Magazin gündemine bomba gibi düşen Show TV'de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde Gülendam karakterini canlandıran Aybike Esin Tumluer'in cinsiyet değitirme haberi vatandaşlar tarafından merak edildi. Rüzgar Erkoçlar ve Neslihan Doğrusöz'ün cinsiyet değiştirme haberleri sonrası Tumluer'de cinsiyet değiştirenler arasına katıldı. 2 yıl önce cinsiyet değiştirdiğini ancak bunu sakladığını belirten Tumluer konuyla ilgili, Değişim sürecinin 4 yıl önce başladığını ve iki yıl önce ameliyat olduğunu söyleyen Tumluer, "Zekiyim, duyurmadım, her şey tamamlansın istedim ve mutluyum" dedi. Aybike Esin Tumluer, cinsiyet değiştirdikten sonra da adını Atlas Karan olarak değiştirdi.

 

AYBİKE ESİN TUMLUER KİMDİR?

Aybike Esin Tumluer, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nde tamamladıktan sonra; İnternational School of Comic Acting’de Drama ve Tiyatro Oyunculuk üzerine eğitim almıştır.,

İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında rol aldığı Herşey Yolunda Merkez dizisi ile yaşamış; Ah Neriman ve İlişki Durumu Karışık dizilerinde rol almıştır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Bülent Çolak, Aybike Esin Tumluer, Gökhan Kıraç, Cankat Aydos, Edip Tepeli, İbrahim Selim gibi isimlerin yer aldığı Hayati ve Diğerleri dizisinde Nurten karakterini canlandırmıştır.

Seren Şirince ve Berk Oktay'ın başrollerinde yer aldığı İlişki Durumu Karışık dizisinde çocuk bakıcısı Gülendam karakteri ile adını duyuran Aybike Esin Tumluer 1988 doğumlu. Cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Aybike Esin Tumluer'in adı Atlas Karan oldu. 

YORUMLAR
  2017 yılına damga vuran filmler belli oldu...
2017 yılına damga vuran filmler belli oldu...