A24.com.tr » dizi haber » Avlu sezon finali izle! Star TV canlı izle | puhu tv

Avlu sezon finali izle! Star TV canlı izle | puhu tv

Avlu sezon finali izle! Star TV canlı izle | puhu tv

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu sezon finali ile bu akşam seyirciyle buluşuyor. Avlu sezon finali bölümü haberimizin detaylarında.

Avlu sezon finalinde ne olacak?

Deniz'in kısmına baskına gelen Kudret için yolu sonu geliyor. Deniz ve Kudret büyük hesaplaşma için karşı karşıya. Deniz, Kudret'in yüzüne bakıp bu yüze iyi bak. Çünkü bu bu yüz bu dünyada görebileceğin en son yüz" diyerek Avlu'nun korkuluklarından aşağıya atıyor.

AVLU 44. BÖLÜM SEZON FİNALİ İZLE! STAR TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AVLU 44. BÖLÜM SEZON FİNALİ İZLE! PUHU TV İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Avlu 43. bölümde neler oldu?

Melis isyanın başlamsaından sonra cezaevindeki çocukları ve annelerini dışarı çıkarır. Rehielerin güvende olduğu haberi gelir. Kudret ölüm korkusuyla adamlarına talimatlar yağdırır. Gafil avlandıklarını düşünerek isyan eder. Herkese silahlarını almalarını talimatını verir. Kendisi de silahlarını alır ve “Deniz için “geleceğin varsa göreceğin var” der.

Zerrin'i şoke eden bilgi!

Bu sırada avukatının yanında olan Zerrin, Doğan ile ilgili kötü haberi alır. Şoke olur. Doğan’ın bir çocuğu olduğunu öğrenir. Avukatı tüm detayları anlatır. Zerrin, geçmişi hatırlar. Kendini dışarıya zor atar. Bu arada çalan telefonu duymaz. Polislerden biri onu uyarır. Telefonu açtığında ona cezaevine gelmesi söylenir.

Heves Azra'yı uyarıyor

Heves kameralarda bir sorun olduğunu anlar ve Azra’yı arayarak kameralara dışarıdan müdahale olduğunu söyleyerek tedbir almalarını ister. Azra, Hasret’e kameraları tespit etmelerini ve tedbir almalarını söyler. Deniz savcıya telefonu uzatır. Savcının Zerrin ile ilgili müzakere konusundaki sözleri üzerine telefonu onun elinden alır ve arayan kişiye müzakere istemediklerini Zerrin’i istediklerini söyler ve telefonu kapatır.

Operasyon kararı alınıyor

Zerrin cezaevine gelir. Melis’e isyanın sebebini ve isyancıların ne istediklerini sorar. Melis “Seni istiyorlar” diye cevap verir. Melis operasyon kararı alan yetkililere müzakere yapılmasını tavsiye eder. Bu sırada Tolga ve Oktay Melis’i görmeye gelir. Melis onlara da durumu anlatır. Deniz dışarda operasyona hazırlanan yetkililere telefon ederek kararlarını öğrenmeye çalışır. Vali yardımcısı taleplerinin kabul edilemez olduğunu söyleyerek isyanı bitirmelerini ister aksi takdirde jandarmanın operasyon yapacağını söyler. Deniz telefonu kapatır.

 

YORUMLAR
  Kış günleri yaklaşırken kışın içebilecek en güzel 10 sıcak içecek...
Kış günleri yaklaşırken kışın içebilecek en güzel 10 sıcak içecek...