A24.com.tr » magazin » Avlu dizisindeki hatalar izleyicileri isyan ettirdi

Avlu dizisindeki hatalar izleyicileri isyan ettirdi

Avlu dizisindeki hatalar izleyicileri isyan ettirdi

Star TV'nin büyük ilgi gören dizilerinden Avlu'nun çekimleri ve senaryosundaki hatalar, ekran başındaki izleyicileri adeta isyan ettirdi.

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı 'Avlu' dizisi son günlerde hatalarla gündemde...

Avlu'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sloganı ile başlayan dizide yapılan hatalar izleyiciyi çıldırttı.

SENARYOSU İZLEYİCİYİ ÇILDIRTTI

İlk sezonun son bölümünde Deniz tarafından defalarca bıçaklanan Kudret'in yaşıyor olması izleyiciyi adeta çıldırttı ve bu nasıl senaryosu eleştirilerine maruz kalan dizi sosyal medyanın da diline fena düştü.

"ŞİDDET EPEY FAZLA"

Şiddet dolu sahnelerini bol bol izleyeceğimiz dizi hakkında bir eleştiri de Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu'ndan geldi. "Hikayesi demirparmaklıklarla örülü, sertlik, şiddet epey fazla. Vurması, kırması olmayan sahne yok gibi. Eleştirdiğimiz bu konuların 'Avlu'daki farkı, anlatacak bir hikayesinin olması ve bu karakterlerin öyküye gönlünü vermesi.

"PSİKOPATIN ÖNDE GİDENİ"

Bir Zerrin geldi, yeni cezaevi müdiresi, biraz abartılı da olsa, 'psikopatın önde gideni' halini öyle bir veriyor ki…

"ÖLMESİ GEREKEN OYUNCU KOMADAN ÇIKTI"

Nergis Öztürk, "Oyuncuyum" diyor. Ev ahalisi, Deniz'in (Demet Evgar) düşmanına salladığı bıçak darbeleri sonrası Kudret'in (Nursel Köse) ölmesi gerektiğini söyledi. Senaryo, komadan çıkardı.

"KARAKTERİ UNUTTURURUZ"

Hatta evde, "Bakalım hangi psikopat karakter gelecek?" diye konuşmaya başlamıştık. 'Bizim işimiz bu, size icabında unuttururuz tekrar Kudret'i, diziye monte ederiz' diyeceklerdir. Böyle sert bir dizinin yeri geldiğinde, en baba karakterleri bile öldürmesi, raconuna yakışırdı. Bu arada dövüş sahnelerinin her birinin özenli çekimi dikkat çekiyor.

"EV AHALİSİNE FAZLA SERT GELİYOR"

Ev ahalisi, uzun süre kalamıyor, fazla sert geliyor, bunu da belirteyim…"

Ayrıca Nursel Köse'nin canlandırdığı "Kudret Öztürk" karakterinin telefon görüşmesi gerçekleştirdiği sırada, arkada bekleyenler arasından bir kişinin peruk taktığı iddiası da sosyal medyada alay konusu oldu. Üstelik sosyal medyada peruk takan kişinin erkek olduğunun iddia edilmesinin ardından esprili paylaşımlar yapıldı.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • mert aktas 2019-03-05 18:09:43

    Dizideki cogu kisi zaten figuran oyunculukla alakasi yok..rolunu en iyi oynayan zerrin karakteri deniz karakterini oynayan demet evgar komedi tarzinda daha basarili..hapsanedeki guvenlik ihmalleride akil alir cinsten degil..kudretin baska hapsanede ve hucrede olmasi gerekli disarda oldukca teror estiriyor....

  Madde madde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) anlatımı
Madde madde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) anlatımı