A24.com.tr » magazin » Avlu Bade Sevda Dalgıç kimdir kaç yaşında nereli ınstagram hesabı var mı?

Avlu Bade Sevda Dalgıç kimdir kaç yaşında nereli ınstagram hesabı var mı?

Avlu Bade Sevda Dalgıç kimdir kaç yaşında nereli ınstagram hesabı var mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'da Beda karakterine hayat veren Sevda Dalgıç kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram hesabı var mı?

Arka Sıradakiler dizisinden tanıdığımız Sevda Dalgıç, Bade karakteriyle Avlu dizisinde yer alacak.

Dalgıç, dizide trans bir birey olan Bade karakterini canlandıracak. Rolü çok beğendiğini söyleyen Dalgıç, “Uzun zamandır oynamayı istediğim bir roldü” dedi.

Bade karakterini oynamak üzere 6 ay önce anlaşan Dalgıç yeni karakterinin kaslı olması istenince boks dersleri ve dambıl ile spor yapmaya başladı. Karakter için uzman bir diyetisyenle de çalışan Dalgıç Bade rolü için haftada 3 gün boyunca spor yaptı.

Dizinin orijinal versiyonu olan Wertworth dizisinde aynı rolü, Socratis Otto (Maxine Conway) canlandırıyor. Sevda Dalgıç ile Socratis Otto arasındaki benzerlik ise dikkatlerden kaçmadı.

Sevda Dalgıç “Zor ve istediğim gibi bir karakter keyifle oynamak istiyorum. Rol için uzun zamandır spor yapıyorum. Kollarımda kas olması istenince haftada 3 gün dambıl ile spor yaptım" dedi.

Sevda Dalgıç Kimdir?

Avlu dizisine Bade karakteriyle giriş yapan Sevda Dalgıç, Deniz'den intikam almak için Alp'in içeri girmesini sağladığı eski milli sporcu Bade'yi canlandıracak. Yeni isimlerle birlikte Avlu dizisinin senaristleri hikayede de değişikliğe gitti.

Sevda Dalgıç, 23 Şubat 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde 2 yıl eğitim alan Dalgıç, 2007-2011 döneminde Hamdi Alkan'ın yönettiği Arka Sıradakiler dizisinde Özge rolü ile hafızalara kazınmıştı.

Arka Sıradakiler dizisindeki karakteriyle unutulmayan Sevda Dalgıç, halen ileri oyunculuk eğitimine devam ediyor. Çeşitli spor dallarıyla ilgilenen Dalgıç, yeni sezonda Avlu dizisinde boy gösterecek.

YORUMLAR
  İstanbul Büyükçekmece'de helikopter düştü
İstanbul Büyükçekmece'de helikopter düştü