A24.com.tr » medya » Avlu 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 34. Bölümde neler yaşandı | sansürsüz tüm bölümler izle

Avlu 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 34. Bölümde neler yaşandı | sansürsüz tüm bölümler izle

Avlu 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 34. Bölümde neler yaşandı | sansürsüz tüm bölümler izle

Kudret'in Deniz'i bıçaklamasının ardından karışan hapishanede nefret üst seviyelere çıkıyor.Hasret ve arkadaşları Deniz'in intikamını almak için Kudret'e karşı saldırıya geçiyor.

 Avlu 34.bölüm izle! Deniz'in bıçaklanması Azra'ya karşı saldırıda bulunulması dizinin heyecanını arttırmaya devam ediyor.Kudret intikamını almanın mutluluğunu yaşarken kendisine karşı yapılan planlardan habersizdir.Hasret ve arkadaşları Kudret'i öldürmek için planlar yapmaya devam ediyor.Olayları soruşturmak adına hapishaneye gelen savcı ile Kudret arasında yaşananlar yeni bölüme damga vuruyor.Deniz'in kalbi durması sonrasında artık ölüm haberi beklenmeye başladı.Melis ile Murat hapishanede düzeni sağlamaya çalışırken Zerrin'in planlarının önüne geçmeye çalışıyorlar.Yeni bölüm fragmanında Kudret'e saldıran Hasret onu öldürmeyi başarabilecek mi? sorusu ekranlara gelecek yeni bölümde cevabını bulacak.İzleyiciler yeni bölümü izlemek için araştırma yapıyor.İşte Avlu 34.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Deniz gerçekten öldü mü? Avlu 35.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

DENİZ AMELİYATA ALINIYOR

Hasan ve Azra kaçarken Deniz'i de acil olarak ameliyata alırlar. Polisler ve Jandarma Azra'nın peşindeyken Tolga kovalamacadan bir sonuç alamayacaklarını düşünerek olay yerinden ayrılıp köylüleri sorgulamaya giderler. Cezaevine gelen savcı herkesin sorgulanacağını söyleyerek herşeyi açıkça anlatmalarını ister. Herkes olayın şokunu yaşarken savcı Kudret'in olduğu bölüme giderek onların da sorgulanacağını söyler. Savcı bu işin arkasında Kudret'in olduğunu söyleyince Kudret çileden çıkar ve savcıya diklenir. Zerrin Kudret, İpek ve Hacer'i hücreye atar.

AVLU 34.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

DENİZ'İN KALBİ DURUYOR

Hastaneye getirilen Deniz'in kalbi durmuştur. Şok cihazıyla hayata döndürülmeye çalışılır. Hasan'ın dayısı silah seslerini duyunca yardıma gelir. Vecdi Azra'yı alamayacaklarını anlayınca adamları ile birlikte kaçar. Melis, Murat ile konuştuktan sonra Hasret, Dudu ve Yonca'ya Deniz'in durumunu anlatır. Melis, Zerrin'i durdurarak bu yaşananların hesabını vereceğini söyleyerek ona gözdağı verir.

HASAN VE AZRA KAÇIYOR

Hastanede Deniz'i geri döndürme çabalarından bir sonuç alınamaz. Bu arada Tolga Azra'nın bulunduğu eve gelmiştir. Her tarafta boş kovanları görür. Hasan'ın evininkapısını çalarken Azra ve Hasan arka kapıdan kaçarlar. Kapıyı açan Hasan'ın annesine Azra'yı sorar ancak öyle birinin olmadığını söyler. Tolga içeri girerek evde arama yapar. Hasan'ın annesine gerçekleri anlatması için baskı yapar ama onun konuşmaya niyeti yoktur. Sonuç alamayınca annesinin karakola götürülmesini ister.

AVLU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Azra, sonunda Yiğit’in elinden kurtuldum derken kendini başka bir belanın ortasında bulur. Bu esnada Özge’nin bebeği de ortadan kaybolmuştur. Deniz, Kudret’e kaptırdığı kozu geri kazanır. Şimdi avluda kartlar yeniden dağıtılacaktır. Pelin’in davasında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır. Deniz, onu konuşmaya ikna etmeye çalışırken Kudret, Pelin’i susturmak için bazı yollara başvurmuştur.

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Deniz, Pelin’i kanatlarının altına almış, kızın etrafındaki her türlü tehlikeyi savuşturmak için elinden geleni yapmaktadır. Kudret bir yandan ortadan kaybolan torununu bir yandan da yanı başındaki köstebeği aramaktadır. Avluya gelen yeni mahkum Deniz’de şüphe uyandırır. Zerrin, Azra’nın elini kolunu sallayarak avludan gitmesine seyirci kalacak mıdır?

AVLU 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Naciye Oktay'ı görünce ona teşekkür eder. Bu arada Deniz, avludakilere talimatlarını sıralar. Oktay, Zerrin'in yanına gelerek olanları anlatır. Çıkışta Kudret'le karşılaşır. Kudret, Zerrin'in yanına girer. Zerrin yaptıkları ile ilgili hesap sorar. Ona Özge'nin ya da bebeğin başına gelirse onu sorumlu tutacağını söyleyerek tehdit eder.

DENİZ'DEN KUDRET'E GÖZDAĞI

Bu arada Azra Melis'in yanına gider. Ona hissettiklerini anlatır. Deniz ve arkadaşları dışarıda Kudret ve adamları ile karşı karşıya gelir. Kudret Deniz'i çileden çıkarmak için sözler sarfeder ancak Deniz sözünü keserek, Özge'den de bebekten de uzak durması için onu uyarır. Kudret “sen kimsin” diyerek Deniz'e meydan okur. Kavga başlamak üzeredir. Özlem yardım ister. Bu sırada Deniz belinden bıçağını çıkarak Kudret'in üzerine yürümek üzereyken araya giren Leyla'yı bıçaklar.

KUDRET ÇİLEDEN ÇIKIYOR!

Naciye Oktay'ı görünce ona teşekkür eder. Bu arada Deniz, avludakilere talimatlarını sıralar. Oktay, Zerrin'in yanına gelerek olanları anlatır. Çıkışta Kudret'le karşılaşır. Kudret, Zerrin'in yanına girer. Zerrin yaptıkları ile ilgili hesap sorar. Ona Özge'nin ya da bebeğin başına gelirse onu sorumlu tutacağını söyleyerek tehdit eder.

AVLU HAKKINDA

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor.

Yapım: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu

Oyuncu Kadrosu:

Deniz Demir: Demet Evgar
Azra Kaya: Ceren Moray
Kudret Öztürk: Nursel Köse
Murat Ünal: Kenan Ece
Hakan Demir: Teoman Kumbaracıbaşı
Nilgün Demir: Rüçhan Çalışkur
Nihal Ünal: Şebnem Dönmez
Oktay Boran: Çağdaş Onur Öztürk
Melis Ersoy: Deniz Barut
Özlem Balaban: Onuryay Evrentan Atasalihi
Ecem Demir: Eslem Akar
Jale Şahin: Şeyla Halis
Hasret Şengül: Ayça Damgacı

DEMET EVGAR KİMDİR?

Demet Evgar (19 Mayıs 1980, Manisa), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Manisa’da doğdu. Arnavut kökenlidir. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa'daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol aldı.

2009 senesinde Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğinde sahnelenen Cimri oyununda Elise karakterini canlandırdı. Bu rol ile 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde Yılın Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

“Aslı ile Kerem”, “Bütün Çocuklarım” ve “Emret Komutanım” adlı televizyon dizilerinin yanı sıra “Banyo”, "Beyza’nın Kadınları" isimli sinema filmlerinde oynadı. 2007'de, Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen "Rock Müzikalleri'nde" rol aldı. 2009'da Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminde Havar karakterini canlandırdı. 2010 yılında ise Yahşi Batı filminde Cem Yılmaz ve Ozan Güven ile başrolleri paylaşmıştır. Hemen ardından Vay Arkadaş filminde Mete Horozoğlu, Ali Atay ve Fırat Tanış ile birlikte oynamıştır.

İlk olarak Türkmax'te yayınlanmakta olan, ardından Star TV'ye geçen 1 Erkek, 1 Kadın adlı televizyon dizisinde "Zeynep Yıldırım" karakterini canlandırmaktaydı. Kısa bir aradan sonra Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan 1 erkek 1 kadın adlı televizyon dizisi isim değişikliğine giderek 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk ve ardından 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk olarak devam etmektedir. Özgü Namal'ın jüriliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programına Namal'ın yerinde kısa süreli bulundu.

Filmografi

Yedi Numara (2000) Yeliz
Aslı ile Kerem (2002) Yeliz
Yuvam Yıkılmasın (2003) Hülya
Çınaraltı (2003) Nilüfer
Bütün Çocuklarım (2004) Eyşan
Emret Komutanım (2005) Üsteğmen Çiğdem
Banyo (2005)
Beyza'nın Kadınları (2005) Beyza Türker
Erkekler Ağlamaz (2006)
Bir Kadın Bir Erkek (2009) Zeynep
Güneşi Gördüm (2009) Havar
2010 Yahşi Batı Suzan Van Dycke
2010 Vay Arkadaş Nil
2013 Sen Aydınlatırsın Geceyi Yasemin
2015 Yok Artık! Ceyda
2015 Kötü Kedi Şerafettin Misket ve Tacettin (ses)

Tiyatro Oyunları

39 Basamak
Anna Kareninna
Geca Mevsimi
Ayşegül Hindistan'da
Takanlar ve Takılanlar
Aşk Çemberi
Kadınlar da Savaşı Yitirdi

Ödülleri

10. Afife Tiyatro Ödülleri (2005) - Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu - Gece Mevsimi
Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Gece Mevsimi
Lions Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Gece Mevsimi

CEREN MORAY KİMDİR?

Ceren Moray, 5 Haziran 1985 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Eğitim hayatını Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2009 yılında mezun olarak tamamladı.

Yüksek lisans yaptığı dönemde babası kalp krizi geçirdi ve Ceren Moray hayatını farklı bir yöne çevirmek istedi. Bu esnada bir dizi için teklif geldi ve 12 yıl önce yayımlanan Serseri Aşıklar dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine başladı.

2007-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde "Su" karakterini canlandıran Ceren Moray, tanınan bir yüz oldu. Kavak Yelleri'nin ardından kariyerinin büyük çıkışını yaptığı O Hayat Benim dizisinde Efsun karakterini oynamaya başladı ve oyunculuğuyla dizinin başrolü haline geldi.

Yakaladığı başarıyla oyunculuk performansı hakkında olumlu eleştiriler alan Ceren Moray, 2012 yılında da İşler Güçler adlı dizide de Zehra Cengiz karakterini canlandırmıştır.

NURSEL KÖSE KİMDİR?

Aslen Malatyalı olan Nursel Köse, 29 Mart 1961, tarihinde dünyaya geldi. 1992 yılında “Yerkozmetikçileri” -Die Bodenkosmetikerinnen- Almanya’daki ilk yabancı kadın kabare gurubunu kurdu. Bu grupta, yönetmen, oyuncu ve söz yazarı olarak çalıştı. 1992-2007 yıllarında kadar tüm Almanya’ya ve Almanca konuşulan ülkelere turneler yaptı. 003 yılında Buket Alakuş’un ödüllü film Anam ile uluslararası üne sahip öncü bir rol oynadı. Daha sonra Savannah, Kebab Connection ve Başka bir lig sinema filmlerinde rol aldı. Almanya’da “Aile Avukat”, “Yeni Başlayanlar İçin Türkçe”, “Bölge 40”, “Soko Köln”. Serilerinde bazen Arap, bazen iranlı, bazen İtalyan kadın olarak rol aldı , 2007 yılında Yaşamın Kıyısında Fatih Akın’ın filminde rol aldı ve film 60 Cannes Film Festivali ” 44 Antalya Uluslararası Film Festivali “(Türkiye) yarışmalarında çeşitli ödüller kazandı.

Ayrıca film 2007 yılında Alman Filmi olarak Oscar‘a aday oldu. Nursel Köse “Yaşamın Kıyısında” filmindeki ” Yeter karakteri için 44.Antalya Film Festivali, Ankara Uluslararası Film Festivali ve “1. Yesilçam Film Ödülleri” Yardımcı Dalda En İyi Kadın Oyuncu Ödüllerini aldı. Feo Aladağ yapımı “Ayrılık” “Die Fremde” sinema ” Ziegler Film üretimi dizi “Boğazda Cinayet Masası”, Tatort da Mehmet Kurtuluş ve Erol Sander ile oynadı. Nursel Köse, Semir Aslanyürek in (“Yedi Avlu”) ve “72.Koğuş” Murat Saraçoğlunun sinema filmlerinde rol aldı.

2012’de yönetmen Züli Aladağ’ın “300 Worte Deutsch” adlı sinema filminde, 2013’te yönetmen Kutluğ Ataman’ın “Kuzu” adli sinema filminde ve yönetmen Erhan Güleryüz ile “Kafkas” sinema filminde oynadı. Nursel Köse 2013 yılında ” ENKAZ” adlı kısa filmi yazdı ve yönetti. Nursel Köse'nin radyo tiyatroları 1997-2009 yılları arasında Westdeutscher Rundfunk WDR tarafından üretildi.

YORUMLAR
  Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ayrılığın eşiğinde
Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ayrılığın eşiğinde