A24.com.tr » magazin » Avatar Atakan'dan 'Küfür' açıklaması

Avatar Atakan'dan 'Küfür' açıklaması

Avatar Atakan'dan 'Küfür' açıklaması

Survivor 2016 şampiyonu Avatar Atakan'ın Türk halkına küfür ettiği bir videosu sosyal medyaya düşünce büyük tepkilere yol açtı.

 TV 8`de yayinlanan Survivor yarışmasını kazanarak ünlenen Muay Thai'de 5 kere dünya şampiyonu olan Avatar Atakan Arslan'ın Türk halkına küfür ettiği bir video sosyal medyaya düşünce olay yarattı.

İLGİLİ HABER Sinan Akçıl, AK Parti Grup Toplantısına katıldı Sinan Akçıl, AK Parti Grup Toplantısına katıldı

TV 8’deki Survivor programıyla tanınan Avatar Atakan’ın sosyal medyaya düşen bir videosu çok konuşuldu. Thai Boksu üzerine madalyaları ve dünya şampiyonlukları bulunan Atakan’ı bu videoda müzik dinlerken görüyoruz. Atakan, videoyu çeken arkadaşının “Türk halkına ne söylemek istersin?” şeklinde bir sorusuna “Hepsinin A… koyayım” şeklinde bir yanıt veriyor.

Atakan sosyal medyada dönen bu videosu hakkında uzun bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

“An itibari ile sanal alemde adi şahsiyetsiz şeref yoksunu bir şahsın aleyhimde yaymış olduğu bir videoya denk geldim. Bir kaç yıl öncesine ait olan bu videoda müzik dinlerken sanki halkıma küfür ediyormuş gibi söyleneni farklı şekilde algılatarak bizi ve değerlerimizi hiçe sayan bu aşağılık mahlukata sadece yazıklar olsun diyorum. Ben ki yıllarca bayrağımız için dünyanın dört bir yanında savaşmış bir adamım bu yapılan karalamalar beni ve ülkesini seven herkes için yalnızca bir masal niteliğindedir… Bu şahıs ve yayan fake hesaplar hakkında yasal işlemler başlatılmıştır en kısa zamanda adalet yerini bulacaktır… Her zaman dediğim gibi”

YORUMLAR
  Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...
Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...