A24.com.tr » eğitim » AURA İstanbul Bahar Dönemi açılış konferansının konuğu Ufuk Doğrusöz

AURA İstanbul Bahar Dönemi açılış konferansının konuğu Ufuk Doğrusöz

AURA İstanbul Bahar Dönemi açılış konferansının konuğu Ufuk Doğrusöz

Bahar döneminde, tüm seminer, konferans ve etkinlikler online platformlarda, stüdyo görüşmeleri ise hem online hem de fiziksel mekânda hibrit formatta düzenlenecek.

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi AURA İstanbul Bahar Dönemi açılış konferansında Prof. Dr. Ufuk Doğrusöz'ü ağırlıyor.
 
Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul'un Sertifika Programı'nın Bahar Dönemi başlıyor. 2022 Bahar Dönemi'nde mimarlık, şehir ve bölge planlama, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve sanat tarihi bölümlerinden mezun 18 katılımcı ücretsiz olarak yer almaya hak kazandı. Programa farklı şehirlerden ve disiplinlerden dahil olan katılımcılar, dönem boyunca Arman Akdoğan ve Ömer Devrim Aksoyak yürütücülüğünde projelerini gelişme fırsatı bulacak. Bahar döneminde, tüm seminer, konferans ve etkinlikler online platformlarda gerçekleşecek; stüdyo görüşmeleri ise hem online hem de fiziksel mekânda hibrit bir formatta düzenlenecek.
 
2022 yılı Bahar Dönemi Sertifika Programı'nın açılış etkinliğinde; 2017 yılından itibaren düzenlenen disiplinler arası konferans dizisi “Cumartesi Aurası” kapsamında, Y. Mimar ve Y. Kent Plancısı Prof. Dr. Ufuk Doğrusöz konuk olacak. Dört bölümden oluşan "Postmodernizm'cilik” serisinin üçüncü etkinliği “Fransız Kökenli Bir Amerikan İcadı; 1975/1995- Deleuze, Foucault, Baudrillard, Lacan…” 19 Mart Cumartesi saat 16.00'da Zoom platformunda düzenlenecek.
 
Stoneline desteğiyle düzenlenen etkinliğe katılım herkese açık ve ücretsiz olacak. Eventbrite üzerinden kayıt olan katılımcılara Zoom oturum linki, e-posta yoluyla iletilecektir.

YORUMLAR
  Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?
Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?