A24.com.tr » dizi haber » Ateşböceği 16. bölüm fragmanı yeni son bölüm Star tv - dizi haberleri

Ateşböceği 16. bölüm fragmanı yeni son bölüm Star tv - dizi haberleri

Ateşböceği 16. bölüm fragmanı yeni son bölüm Star tv - dizi haberleri

Star TV ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Ateşböceği 15. bölüm ile ekranlara geldi. Ateşböceği 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu oldu.

 Star TV'de Ateşböceği 15. bölüm ile ekranlara geldi. Romantik komedi dizi olan Ateşböceği 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği yeni 15. Bölüm fragmanı ve Ateşböceği son 15. Bölüm izleme linki merakla araştırılıyor. Ateşböceği izleyicisi ile her Pazar saat 20.00’da Star TV ekranlarında buluşuyor. Dizinin başrollerinde Aslı karakterini canlandıran Nilay Deniz ve Barış karakterine hayat veren Seçkin Özdemir yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak gibi isimler bulunuyor. Ateşböceği son bölümde Barış ve Teo'nun kaza hakkında konuşmalarını duyduktan sonra büyük bir şoka giren Gül, Teo ve Barış’ın aşklarının da bir kandırmacadan ibaret olduğunu düşünür. Teo’yla yüzleştikten sonra Aslı’ya gerçekleri söyleyip söylememe konusunda kararsız kalır. Çiçek’in ilk adımlarını atmasından sonra Barış, ailenin ona duyduğu minnetin altında daha da ezilir.. Ve en sonunda her şeyi göze alarak doğruları Metin’e açıklar. Ateşböceği yeni 16. Bölüm fragmanı ve Ateşböceği son 15.bölüm izleme linki haberimizde olacak.

Bir tarafta oldukça başarılı, aşkla arası mesafeli boşanma avukatı Barış, diğer tarafta deli dolu ve eğlenceli biri olmasına rağmen ailesine bakmakla yükümlü taksi şoförü Aslı.. Bir nevi Ateşböceği. Bu ikilinin yolları kesiştiğinde hayatları bir anda değişecek ve yerini aşka bırakacak.

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Barış ve Teo'nun kaza hakkında konuşmalarını duyduktan sonra büyük bir şoka giren Gül, Teo ve Barış’ın aşklarının da bir kandırmacadan ibaret olduğunu düşünür. Teo’yla yüzleştikten sonra Aslı’ya gerçekleri söyleyip söylememe konusunda kararsız kalır. Çiçek’in ilk adımlarını atmasından sonra Barış, ailenin ona duyduğu minnetin altında daha da ezilir.. Ve en sonunda her şeyi göze alarak doğruları Metin’e açıklar.

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.

ATEŞ BÖCEĞİ KONUSU

Bir tarafta oldukça başarılı, aşkla arası mesafeli boşanma avukatı Barış, diğer tarafta deli dolu ve eğlenceli biri olmasına rağmen ailesine bakmakla yükümlü taksi şoförü Aslı.. Bir nevi Ateşböceği. Bu ikilinin yolları kesiştiğinde hayatları bir anda değişecek ve yerini aşka bırakacak.

 

ATEŞ BÖCEĞİ OYUNCU KADROSU

Seçkin Özdemir (Barış)

25 Ağustos 1981 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. 1.81 boyunda ve 66 kilodadır. Red Fm ismindeki radyo kanalında program sunuculuğu yapmıştır. Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Günahkar ve Acı Aşk gibi dizilerde rol almıştır.

 

Nilay Deniz (Aslı)

3 Mayıs 1993 Aydın doğumlu genç oyuncu Güneşi Beklerken dizisiyle herkes tarafından tanınmıştır. 1.72 boyunda, 50 kiloda olan Nilay Deniz'in saç rengi kumraldır. Oyunculuk hayatına ilk adımı Behzat Ç dizisiyle atmıştır. Daha sonra 20 Dakika ve Aşk Yeniden gibi dizilerde de rol bulmuştur.

Seda Güven (Leyla)

28 Ağustos 1984 Balıkesir doğumlu güzel oyuncu Marmara Üniversitesi Tekstil tasarım bölümü mezunudur. Ekmek Teknesi isimli diziyle oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 1.68 boyunda ve 51 kiloda olan oyuncu Keremcem ile evlidir.

 

Çağrı Çıtanak

1990 Hatay doğumlu genç oyuncu Ülker Hanım Eller reklamlarıyla tanınmaya başlamıştır. 1.78 boyunda ve 74 kiloda olan oyuncu fit fiziğiyle de dikkatleri çekmektedir. Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Asi ve Tatlı İntikam gibi dizilerde rol almıştır.

 

Derya Alabora

19 Ağustos 1959 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Salkım Hanımın Taneleri, Masumiyet ve Adem'in Trenleri gibi ödüllü filmlerde rol bulmuştur. Küçük Hanımefendi, Çıplak Gerçek ve Acil Aşk Aranıyor gibi dizilerde rol almıştır.

 

Belma Canciğer

16 Aralık 1972 Bursa doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Yahşi Cazibe dizisinde Makbule karakteriyle tanınmıştır.

 

Umut Yiğit Vanlı

4 Mayıs 1989 Adana doğumlu yakışıklı oyuncu 1.85 boyunda ve 80 kilodadır. Boğa burcu olan oyuncu Müjdar Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimini tamamlamıştır. Beyaz Gelincik, Annem, Acı Aşk ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol bulmuştur.

 

Durul Bazan

20 Eylül 1972 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Türkler Çıldırmış Olmalı, G.D.O Karakedi, Eyvah Eyvah 3, Analı Oğullu ve Yedi Güzel Adam gibi projelerde yer almıştır.

Berkay Tulumbacı

8 Haziran 1991 Kıbrıs doğumlu oyuncu 1.78 boyunda ve 72 kilodadır. Sakarya Fırat ve Kara Ekmek dizilerinde yer almıştır.

 

Alicia Kapudağ

1990 doğumlu genç ve güzel oyuncu Eğlendirme Dairesi, Hayat Yokuşu, Cinayet ve Küçük Ağa gibi dizilerde rol almıştır.

 

Şebnem Dilligil

1 Ocak 1960 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümünü tamamlamıştır. Geniş Aile, Kuzey Güney, Karadayı ve Yılanların Öcü gibi dizilerde rol almıştır.

 

YORUMLAR
  2018’i sağlıklı ve fit karşılamak isteyenler için yapılacaklar listesi
2018’i sağlıklı ve fit karşılamak isteyenler için yapılacaklar listesi