A24.com.tr » magazin » Ata Demirer - Alara Bozbey çifti evleniyor - Alara Bozbey kimdir?

Ata Demirer - Alara Bozbey çifti evleniyor - Alara Bozbey kimdir?

Ata Demirer - Alara Bozbey çifti evleniyor - Alara Bozbey kimdir?

Ünlü komedyen Ata Demirer gönlünü Dolunay dizisinin yıldızı Alara Bozbey'e kaptırdı. Birlikteliklerini sosyal medyadan ilan eden çift, yeni yılın ilk bombasını patlattı.

Başarılı komedyen Ata Demirer, uzun süren sessizliğinin Alara Bozbey birlikteliğiyle bozdu. Dolunay dizisinde Demet karakterini canlandıran Alara Bozbey ile ilişki yaşayan Demirer, yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti.

Ünlü komedyen Ata Demirer aşk orucunu bozdu. Demirer, gönlünü Dolunay dizisinde Demet karakterine hayat veren Alara Bozbey'e kaptırdı.

FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Ailesi ve sevgilisiyle yılbaşını kutlayan Ata Demirer, paylaştığı fotoğrafla yeni aşkını da dosta düşmana tanıttı. Demirer, böylece yeni yılın ilk aşk bombasını patlatmış oldu. 

ALARA BOZBEY KİMDİR?

Alara Bozbey, 1986 senesinde Litvanya'da dünyaya gözlerini açtı. Anne ve Babası Litvanyalı olan oyuncunun ailesi ayrıldıktan sonra annesi bir Türkle evlenerek annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşti.

Türkçe öğrenen ve Türk vatandaşı olan Alara Bozbey'in hayatı oyunculuk eğitimi almasıyla değişti. Uzun süredir ülkemizde yaşayan Alara Bozbey, Türk vatandaşlığına geçmiş ve gerçek adı olan Aliona ismini Alara olarak değiştirmiştir.

Alara Bozbey Türkiye'ye yerleştikten sonra oyunculuk yapmaya başladı ve ilk adımı da bir zamanların fenomen dizilerinden olan Yabancı Damat ile attı.

Özgür Çevik'in başrolde olduğu Yabancı Damat dizisi ile tanınan Alara Bozbey, bu diziden sonra çok sayıda dizi ile tekrar ekran karşısına çıktı.

Arka Sokaklar, Bedel, Gamsız Hayat, Benim İçin Üzülme gibi iddialı yapımların kadrosunda yer alan 2017 yapımı Dolunay dizisinde Demet karakterini canlandırdı.

YORUMLAR
  YGS 2017 sonrası paylaşılan en komik ve ilginç capsler
YGS 2017 sonrası paylaşılan en komik ve ilginç capsler