A24.com.tr » yaşam » Askeri birlikte gıda zehirlenmesi -Kastamonu haberleri

Askeri birlikte gıda zehirlenmesi -Kastamonu haberleri

Askeri birlikte gıda zehirlenmesi -Kastamonu haberleri

Türkiye Manisa'daki birlikte art arda yaşanan gıda zehirlenmesi olayını konuşurken, benzer bir haber de Kastamonu'dan geldi. 38 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'de son aylarda Manisa'daki askeri birlikte art arda yaşanan gıda zehirlenmesi olayının şokunu yaşarken, benzer bir haber de Kastamonu'dan geldi.Kastamonu'da 5'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında iftarın ardından bir süre sonrası bir tabura bağlı askerlerde mide bulantısı ve kusma şikayetleri başladı. Bunun üzerine 38 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle revire kaldırıldı. Burada durumu ciddi olduğu ileri sürülen 6 asker, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine, 2 askerde Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. 30 askere de halen revirde müdahale edildi. Müşahede altına alınan askerler arasında hayati 

Askerlerin, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastanelere kaldırıldıkları belirtilirken, gıda zehirlenmesi şüphesiyle midelerinin yıkandığı öğrenildi. Askerlerin, yedikleri yemekten veya kantinden aldıkları kekler nedeniyle zehirlendikleri şüphesi üzerinde duruluyor. 

YORUMLAR
  Adriana Lima ile Metin Hara ilişkisinde büyük sürpriz!
Adriana Lima ile Metin Hara ilişkisinde büyük sürpriz!