A24.com.tr » ajanda » Aşk Ağlatır 11 bölüm izle | Aşk Ağlatır 11 bölüm full izle show tv

Aşk Ağlatır 11 bölüm izle | Aşk Ağlatır 11 bölüm full izle show tv

Aşk Ağlatır 11 bölüm izle | Aşk Ağlatır 11 bölüm full izle show tv

Show TV'nin sevilen dizilerinden Aşk Ağlatır pazar akşamı 11. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Aşk Ağlatır 11. bölüm izlemek isteyenler son bölüm tekrarını haberimizde bulabilir.

Show TV ekranların bu sene başlayan ve kısa sürede geniş kitleler tarafından sevilen Aşk Ağlatır dizisi pazar günü 11. bölümüyle izleyicisi karşısına çıktı. Dizinin sevenleri tarafından yeni bölüm büyük bir beğeniyle karşılanırken, kaçıranler ve yeniden izlemek isteyenler ise diziyi internette araştırmaya başladılar. Aşk Ağlatır dizisinin 11. bölümü haberimizin detaylarında mevcuttur.

AŞK AĞLATIR 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK AĞLATIR 10. BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Çiçek’in öğrendiklerini Yusuf’a söylemesine engel olmaya çalışan Nalân, onu durdurmaya çalışırken merdivenlerden düşmesine neden olur. Yusuf ve Ada, Çiçek’i bulup hayatını kurtarırlar. Hemen ameliyata alınan Çiçek’in durumunu öğrenen Sumru, Fırat ve Hikmet de hastaneye koşarlar. Diğer yandan Mert, hak etmedikleri halde sahip oldukları servetlerini kaybetmemeleri için Rüzgâr’ın bir an önce Ada’ya karşı olan duygularını açıklaması ve harekete geçmesi için onu etkiler. İsmail, kendisine kurulan tuzağın farkında değildir. Ada’ya olan duygularını kendisine açıklayan Rüzgâr’ın ağır sözleri sonrasında derinden sarsılan Yusuf, para kazanmak için başka bir yola karar verir. Rüzgâr ise Ada’ya hissettiklerini açıklamaya hazırlanır.

YORUMLAR
  Yüzüklerin Efendisi filmini anımsatan köy: Haid Al- Jaz
Yüzüklerin Efendisi filmini anımsatan köy: Haid Al- Jaz