A24.com.tr » dizi haber » Arrow 7. sezon 9 bölüm izle HD türkçe altyazı dublaj dizi sitesi son bölüm

Arrow 7. sezon 9 bölüm izle HD türkçe altyazı dublaj dizi sitesi son bölüm

Arrow 7. sezon 9 bölüm izle HD türkçe altyazı dublaj dizi sitesi son bölüm

İlk sezonundan bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Arrow 7. sezon 9. bölüm ile nefesleri kesmeye devam ediyor. Son bölümde yaşanan egzantirik olaylar izleyenleri ağzını açık bıraktı.

   Arrow dizisinde son bölümlerde yaşanan aksiyon izleyenleri büyük bir heyecana sürüklemeye devam ediyor.

Arrow 7. sezon 9. bölüm izle yenler büyük bir heyecana ortak oldu. Dizideki gerilim ve aksiyon izleyenleri hop oturutup hop kaldırdı.

.Ünlü DC Comics kahramanı Green Arrow çizgi romanının karakteri Arrow’un diziye uyarlanma kararıyla ortaya çıkan Arrow dizisi, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg ve Marc Guggenheim tarafından geliştirilmiştir. Yönetmen koltuğunda David Nutter’ın oturduğu dizi, zengin bir adamın bir gemi kazası sonucu bir adada mahsur kalmasını ve şehrine geri döndüğünde karakterinde ve hayata bakış açısında meydana gelen değişimleri incelemektedir.İsterseniz önce Arrow tanıtım, Arrow konusu ve ardından da Arrow dizisinin karakterlerini inceleyelim.

ARROW SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arrow Tanıtım:
Arrow dizisinde; Stephen Amell, David Ramsey, Paul Blackthorne, Katie Cassidy, Colton Haynes, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Susanna Thompson gibi başarılı oyuncular rol almaktadır. 10 Ekim 2012 tarihinde The CW televizyon kanalında gösterime giren dizi, yayınlanmaya başladığı günden beri dizi izleyicileri tarafından büyük ilgi görmüştür. Dizi IMDb sitesinden de 8.0 puan alarak, başarısını gözler önüne sermiştir. Aksiyon ve macera dizisi Arrow konusu ile dikkat çekmektedir.

Arrow Konusu:
Şehrin çapkın ve milyarder playboyu Oliver Queen, babasıyla çıktığı bir gemi yolculuğu sırasında kaybolmuştur. Oliver’ın babası ve yaşadıkları Starling şehrinin haznedarlarından olan Robert Queen bulundukları geminin kaza yapması sonucu, kendisini feda ederek oğlunun hayatını kurtarmıştır. Her şeyden habersiz ailesi, Oliver Queen’in öldüğünü sanmaktadır. Oliver ise kaza sonrası Pasifik Okyanusu’nda ıssız bir adaya düşmüş ve ada şartlarına uyum sağlamaya çalışmaktadır. Bulunduğu ada ise kimsenin uğramadığı, en azılı katillerin atıldığı ıssız bir adadır.
Oliver’ın ıssız adada geçirdiği 5 yılın ardından, adanın yakınından geçen Çinli balıkçıların kendisini bulmasıyla adadan kurtulur. Şehrine geri döndüğünde ise eski zengin ve yaramaz çocuk Oliver Quenn artık yerinde yoktur. Adanın acımasız koşulları ve her gün verdiği yaşam mücadelesi Oliver’ın karakterini şekillendirmiş ve onu bir savaş makinesine dönüştürmüştür.

Zengin Queen çocuğunun şehre geri dönmesinin oluşturduğu yankı yavaş yavaş unutulduğunda, Oliver babasına verdiği sözü tutmak için çalışmalara başlar. Babası, onun kurtulmasını ve yaptığı hataları oğlunun düzeltmesini istemiştir. Oliver bu zorlu görevi yerine getirirken, annesi ve kız kardeşini de düşünmek zorundadır.

YORUMLAR
  Edirne’de Bocuk Gecesi kutlandı
Edirne’de Bocuk Gecesi kutlandı