A24.com.tr » dizi haber » Arka Sokaklar 525. bölüm izle | Arka Sokaklar son bölüm izle Kanal D

Arka Sokaklar 525. bölüm izle | Arka Sokaklar son bölüm izle Kanal D

Arka Sokaklar 525. bölüm izle | Arka Sokaklar son bölüm izle Kanal D

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, bu haftaki 525. bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Arka Sokaklar 525. bölümü izlemek isteyenler son bölümü haberimizde bulabilir.

Arka Sokaklar son bölüm izle | Kanal D'de cuma günleri yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, 4 Ekim 2019 tarihinde 525. bölümüyle ekrandaydı. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Peki Arka Sokaklar 526. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 525. son bölüm tekrarı nereden izlenir? İşte ayrıntılar...

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Eski günlerine dönmeye başlayan Mesut Komiser'in yolu geçmişten tanıdığı Ahu ve Yusuf’la kesişir. Ahu ve Yusuf, birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlı olan ve evlenme planları yapan iki gençtir. Yusuf’un acı bir şekilde ölmesi, Ahu’yu çok sarsar ve Mesut Komiser bu ölümün üzerindeki sır perdesini kaldırmak için olayın peşine düşer.

Savcı Ceyda, Engin’in ve ekibin üzerine gitmeye başlar. Ekip Ahu’yu takip ederek Ekrem’in elinden kurtarır. Ancak ipuçları ekibi Sait’e götürmektedir. Acaba ekip görünenlerin ötesinde büyük bir güç ve organize bir suç örgütüyle mi karşı karşıyadır?

ARKA SOKAKLAR 525. SON BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

Arka Sokaklar 526. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?
Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?