A24.com.tr » yaşam » Ardahan'da yarın okullar tatil mi 19 Şubat 2019 Salı | Ardahan Valiliği resmi açıklama

Ardahan'da yarın okullar tatil mi 19 Şubat 2019 Salı | Ardahan Valiliği resmi açıklama

Ardahan'da yarın okullar tatil mi 19 Şubat 2019 Salı | Ardahan Valiliği resmi açıklama

Kar yağışının yoğun olarak devam ettiği Ardahan'da 19 Şubat Salı günü okullar tatil mi? Ardahan Valiliğinden tatil açıklaması yapıldı mı? Ardahan'da yarın okul var mı?

Ardahan'da 19 Şubat Salı günü okullar tatil mi? Ardahan Valiliği resmi açıklama yaptı mı? İşte detaylar...

Ardahan'da etkili olan kar ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Pek çok köy yolu kar nedeniyle kapanırken trafikte de aksamalar yaşanıyor. Yoğun kar sonrası öğrencilerde  tatil beklentisi oluştu.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Ardahan-Erzurum, Ardahan-Posof, Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Göle kara yolları ulaşıma kapandı.

VALİLİKTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ardahan Valiliği'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde tüm okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. 

2 ŞEHRE DAHA KAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün öğleden sonra Doğu Karadeniz’de başlayacak yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek buzlanma ve don ile kuvvetli rüzgar ve tipinin sebep olabileceği ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

YORUMLAR
  5 adımda kilo vermenin bilimsel formülü
5 adımda kilo vermenin bilimsel formülü