A24.com.tr » magazin » Arda Turan'a hapis şoku! İşte istenen ceza...

Arda Turan'a hapis şoku! İşte istenen ceza...

Arda Turan'a hapis şoku! İşte istenen ceza...

Şarkıcı Berkay'ın karısını taciz ettikten sonra Berkay'ı da hastanelik eden ve hastanede silahla etrafa ateş açan futbolcu Arda Turan hakkında 4 ayrı suçtan dava açıldı.

Son yıllarda skandallarıyla gündeme gelen futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay ve eşiyle yaşadığı olaylar nedeniyle mahkemelik oldu.

Emirgan'daki bir eğlence mekanında Başakşehirli Milli Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga sonrası Arda Turan hakkında "cinsel taciz", "ruhsatsız silah bulundurmak", "genel güvenliği kasten tehliye sokmak" ve "kasten yaralama" suçmalarıyla dava açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen avukat Ayşegül Mermer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdi. Arda Turan'ın Emirgan'daki bir eğlence mekanında Berkay Şahin'e saldırdığı belirtilen dilekçede, daha sonra hastaneye giden Turan'ın, Şahin'i silahla tehdit ettiği aktarıldı.

İLGİLİ HABER Arda Turan ilk kez konuştu: Berkay'la helalleştik Arda Turan ilk kez konuştu: Berkay'la helalleştik

KAMU DAVASI AÇILMASI İSTENDİ

Dilekçede, Turan'ın "sözlü taciz", "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması", "silahla tehdit" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından tutuklanması ve hakkında kamu davası açılması istendi. Arda Turan'ın, soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde avukatıyla Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınmıştı.

CEZASINI ÇEKECEKTİR

Berkay son yaptığı açıklamada yaşananlar için kendi eşi ve Aslıhan Turan'dan özür dileyip "Adalete güvenim tam. Arda Turan cezasını çekecektir" ifadelerini kullanmıştı. 

YORUMLAR
  Türk televizyon tarihine geçen en komik spiker gafları!
Türk televizyon tarihine geçen en komik spiker gafları!