A24.com.tr » ajanda » AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak | 14 Aralık 2019 AÖF sınav sonuçları

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak | 14 Aralık 2019 AÖF sınav sonuçları

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak | 14 Aralık 2019 AÖF sınav sonuçları

14 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarına giren öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan binlerce öğrenci, 14 Aralık Cumartesi günü vize sınavlarını tamamladı. Adaylar sabah ve öğleden sonra oturumlarına katıldı. Sınavda çıkan sorular ve yanıtları merak edilirken, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih de araştırılıyor. İşte AÖF sınavıyla ilgili son gelişmeler...

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

AÖF soru ve cevapları adayların erişimine açıldı. AÖF sonuçlarının açıklanması ise bir süre daha sürecek. Her sınavın ardından “Sonuçlar ne zaman açıklanacak?” sorusu gündeme gelirken AÖF sonuçları, genellikle sınavdan sonraki15 gün içinde açıklanıyor.

İLGİLİ HABER AÖF geçme notu kaç? Aöf vize yüzde kaç etkiliyor? AÖF geçme notu kaç? Aöf vize yüzde kaç etkiliyor?

AÖF SINAV SONUÇ İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek yapılabilir.

AÖF E-KAMPÜS GİRİŞ (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Ripple nedir, nasıl alınır? (Ripple hakkında bilmeniz gereken her şey)
Ripple nedir, nasıl alınır? (Ripple hakkında bilmeniz gereken her şey)