A24.com.tr » magazin » Antalya'lı Jason Statham kendine hayran bıraktı

Antalya'lı Jason Statham kendine hayran bıraktı

Antalya'lı Jason Statham kendine hayran bıraktı

Antalya'da oto tamirciliği yapan İsmail Yıldırım, Hollywood filmlerinin usta oyuncusu Jason Statham'a olan benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

 Antalya'da oto tamirciliği yapan İsmail Yıldırım'ın Amerikalı ünlü aktör Jason Statham'a olan benzerliği sosyal medya'da en çok konuşulan olaylardan birtanesi haline geldi.

Antalya'da otomobil motoru tamirciliği yapan İsmail Yıldırım, aksiyon filmlerinin ünlü oyuncusu Jason Statham'a benzerliğiyle dikkati çekiyor. Çevresinde "Yerli Jason" olarak tanınan Yıldırım'a arkadaşları da "station" model otomobili olması ve bu kelimenin "Statham" ismini çağrıştırmasından dolayı "Ceysın Steyşın" diye de sesleniyor.

Antalya'da otomobil motoru tamirciliği yapan İsmail Yıldırım, dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jason Statham'a benzerliğiyle dikkati çekiyor. Çevresindekilerin "Yerli Jason" diye seslendiği Yıldırım'ın hayalini oyunculuk süslüyor.

Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi'nde yaşayan ve ağabeyiyle birlikte otomobil motoru tamirciliği yapan 37 yaşındaki Yıldırım, çevresindekiler tarafından, "Taşıyıcı" serisi filmleriyle tanınırlığını artıran ünlü oyuncu Statham'a benzetiliyor. Bölgeye gelen turistler, ilk bakışta yıldız oyuncu sandıkları Yıldırım'a yakın ilgi gösteriyor. Tatilciler, gerçeği öğrendikten sonra bile Yıldırım ile fotoğraf çektiriyor.

Bu benzerlikten memnuniyet duyan Yıldırım, oyuncu olmayı hayal ediyor. Tamirhanelerinin arka bölümünde bulunan spor aletleriyle "Taşıyıcı" filminin müziği eşliğinde çalışan Yıldırım, bir yandan da sosyal medyayı kullanarak film yapımcılarının dikkatini çekmeye çalışıyor. İsmail Yıldırım, yaptığı açıklamada, Statham'a benzerliğini yaklaşık 10 yıl önce arkadaşlarının söylemesiyle fark ettiğini söyledi.

Statham ünlendikçe benzerliklerinin daha fazla kişi tarafından dillendirilmeye başladığını ifade eden Yıldırım, "Bundan gerçekten kaçamadım ve benzerliği kullanarak hayalim olan oyunculuk için çalışmaya başladım. Oyuncu olma hayalimin peşinden koşuyorum." dedi.

Oyuncu ajanslarıyla görüşmelere gittiğini ancak şu ana kadar bir sonuç alamadığını belirten Yıldırım, buna rağmen oyuncu olabilmek için girişimlerinin sürdüğünü kaydetti.

Ünlü oyuncuya benzerliklerinin fark edilmesinin ardından hayatında değişiklikler olmaya başladığını anlatan Yıldırım, yaşadığı mahalle tatil bölgesi olduğu için gelen turistlerin kendisine ilgi gösterdiğini ve Statham'a benzerliğinden dolayı birlikte fotoğraf çektirmek istediğini dile getirdi.

YORUMLAR
  Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...
Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...