A24.com.tr » yaşam » Antalya'daki bisikletli tacizci suçunu reddetti

Antalya'daki bisikletli tacizci suçunu reddetti

Antalya'daki bisikletli tacizci suçunu reddetti

Antalya Kepez'de bisikletiyle bir süre takip ettiği 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden Mehmet E. çıkarıldığı mahkemede suçunu reddederken, taciz anı güvenlik kameralarına yansıdı.

30 yaşındaki çocuk tacizcisi Mehmet E. Antalya Kepez'de ekmek almaya giden 8 yaşındaki kız çocuğu R.K.'yi bir süre bisikletiyle takip ettikten sonra taciz etti. Görüntülerin güvenlik kameralarına yansımasının ardından yakalanan çocuk istismarcısı, çıkarıldığı mahkemede suçunu reddetti.

Antalya’da sekiz yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği kamera kaydıyla kanıtlanan 30 yaşındaki erkek suçunu kabul etmedi.

Mehmet E., Kepez ilçesinde dün saat 11.00’de ekmek almaya giden sekiz yaşındaki R.K.’yi bir süre bisikletiyle izlemiş, daha sonra da çocuğu zorla tutarak öpüp istismar etmişti.

İstismar anı kamera kayıtlarına da yansımış, adam şikayet üzerine gözaltına alınmıştı. Mehmet E.’nin cinsel saldırı suçlarından yedi kez polise geliş kaydı olduğu öğrenilmişti.

Saldırgan bugün asayiş şube müdürlüğündeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mehmet E.’nin ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Saldırgan suçunu kabul etmedi ancak istismar kamerayla görüntülenmişti.

Öte yandan Mehmet E.’nin istismar suçundan tutukluyken geçen yılın temmuz ayında cezaevinden çıktığı, geçen yılın aralık ayında da 13 yaşındaki Z.Ö.B. isimli kız çocuğunu istismar ettiği için arandığı ortaya çıktı. 

YORUMLAR
  Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?