A24.com.tr » eğitim » ANKARA'DAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN DÜZENLENEN KURSLAR YENİDEN BAŞLIYOR

ANKARA'DAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN DÜZENLENEN KURSLAR YENİDEN BAŞLIYOR

ANKARA'DAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN DÜZENLENEN KURSLAR YENİDEN BAŞLIYOR

Ankara'da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği tarafından Ankara'da üniversite hayatını sürdüren öğrenciler için kurslar, 13 Mart'ta yeniden başlıyor.

Ankara'da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği tarafından Ankara'da üniversite hayatını sürdüren gençlerimiz için dernek genel merkezinde düzenlenen kurslar, pandemi nedeniyle verdiği aranın ardından, 13 Mart 2022 pazar günü yeniden başlıyor.

Yeni dönemde düzenlenen kurs çalışmaları, öncelikle gençlerimizin talepleri göz önünde bulundurularak, İngilizce ve Coğrafya kurslarıyla başlayacak, bu çalışmalar öğrencilerimizin taleplerine göre daha da genişletilecektir.

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Sekreteri İbrahim Aydoğdu kurs çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; "Pandemi nedeniyle ara verilen yüzyüze eğitimin bu sene yeniden başlamasıyla iki yıl ara verdiğimiz kurs çalışmalarımızı yeniden başlatıyoruz." dedi. Aydoğdu daha sonra İngilizce kursu hocasının, bugün Yönetim Kurulu Üyesi ve Dernek Genel Saymanı olan Erhan Bilge olduğunu belirterek; "Kendisine bu özverili gayretlerinden dolayı kursa katılan tüm gençlerimiz adına yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Dernek Genel Saymanı Erhan Bilge de; "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi yetişmeleri adına dernek olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Kurs çalışmalarımızı gençlerimizin istekleri doğrultusunda çeşitlendirerek, eğitim hayatlarına olabildiğince katkı vermek amacı ve gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesile ile kursa katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, eğitim hayatlarında her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum" dedi.

YORUMLAR
  Gribe karşı 10 doğal savaşçı
Gribe karşı 10 doğal savaşçı