A24.com.tr » medya » Anıl Budak: Gelecek geldi

Anıl Budak: Gelecek geldi

Anıl Budak: Gelecek geldi

Spor Yazarı ve Televizyon Programcısı Anıl Budak, Beykent TV’de yayınlanan Biz Bize programının konuğu oldu.

Başarılı sunucu Ezgi Çağlar’ın moderatör koltuğunda oturduğu programda; Anıl Budak televizyon dünyasında yaşanan son gelişmelerden, dijitalleşmenin hayatımıza getirdiği yeniliklere kadar birçok konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sporseverleri de yakından ilgilendiren konularla ilgili görüşlerini paylaşan Budak, Süper Lig’in de fotoğrafını çekti.

Mesleğe ilk başladığı günlerde yaşadıklarını ve kısa süre içerisinde kendisini spor müdürlüğüne taşıyan başarılarını anlatan gazeteci, kariyeri boyunca risk almaktan çekinmediğini ve yaptıkları özel işlerin hepsinin altında bir ekip ruhu yattığını ifade etti.

Programda Ezgi Çağlar’ın sorduğu sorulara içtenlikle yanıt veren başarılı televizyon insanı, televizyon dünyasının internetin bu denli hayatımıza girmesiyle birlikte fazlasıyla değişim gösterdiğini ifade ederken, ‘‘O, yıllardır beklediğimiz gelecek sonunda geldi. Artık televizyon izleyicisi ‘Prime Time’ saatiyle ilgilenmiyor. ‘My Time’ ile ilgileniyor. Herkes kendi televizyonunu kendisi yönetmek istiyor. Bu dijitalleşmenin hayatımıza girmesi ve kişisel çözüm önerilerini de sunmasıyla birlikte alışkanlıklarımızda değişim gösteriyor’’ diye konuştu.

Süper Lig’de yaşanan çetin lig yarışıyla ilgili de görüşlerini paylaşan Anıl Budak, Galatasaray’ı mutlu sona yakın gördüğünü ifade ederken, ligin son haftasına kadar bu heyecanlı yarışın devam edeceğini ön gördüğünü söyledi.

YORUMLAR
  Bugün öğretmenlerin günü!
Bugün öğretmenlerin günü!