A24.com.tr » medya » AMK gazetesi kapandı mı? AMK kapanıyor mu? AMK neden kapandı?

AMK gazetesi kapandı mı? AMK kapanıyor mu? AMK neden kapandı?

AMK gazetesi kapandı mı? AMK kapanıyor mu? AMK neden kapandı?

AMK gazetesi kapandı mı? Sporseverlerin severek okuduğu ve takip ettiği AMK gazetesi kepenkleri indirdi. AMK gazetesi neden kapandı, AMK kapanıyor mu?

 AMK gazetesi kapatıldı mı? Taraflı tarafsız bütün sporseverler tarafından severek okunan AMK gazetesi kapatıldı.

AMK kapandı mı? AMK kapanıyor mu? AMK yayın hayatına son mu veriyor? Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından AMK gazetesinin kapatılıp kapatılmayacağı merak edildi. Hatırlanacağı üzere AMK gazetesi yayın hayatına 9 Haziran 2012'de başlamıştı.

AMK gazetesi kapandı mı?

Medyaradar'ın haberine göre, 9 Haziran 2012'de yayın hayatına başlyan ve Sözcü Grubu'nun çıkardığı AMK Spor (Açık Mert Korkusuz) gazetesi 4 Ocak 2019 itibariyle yayın hayatına son verecek.

AMK Spor gazetesi hakkında bilgi

İlk sayısı 9 Haziran 2012 tarihinde yayımlanan gazetenin fiyatı 50 kuruştur. Futbol, basketbol, voleybol vb. sporlara ilişkin haberleri yayınlar. Çoğu haberleri futbola ilişkin olsa da, 3-4 sayfada da basketbola ilişkin haberler bulunmaktadır. "Dört büyükler"in 2-3'er sayfaları bulunmaktadır. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a ait önemli transfer haberleri vb. sakatlıklar ile ilgili bilgi verici bir gazetedir.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin şaşırtan imaj değişiklikleri...
Ünlü isimlerin şaşırtan imaj değişiklikleri...