A24.com.tr » magazin » Amine Gülşe kimdir, evli mi, Mesut Özil'le ayrıldı mı?

Amine Gülşe kimdir, evli mi, Mesut Özil'le ayrıldı mı?

Amine Gülşe kimdir, evli mi, Mesut Özil'le ayrıldı mı?

Mesut Özil'in Arsenal'daki takım arkadaşlarıyla beraber bir partide 70 kadınla birlikte olduğu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Amine Gülşe'nin bu duruma tepkisi merak ediliyor.

 Mesut Özil'in 70 kadınla bir uyuşturucu partisinde yakalanmasının ardından Amine Gülşe'nin nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. Amine Gülşe kimdir?

Türk kökenli oyuncu Amine Gülşe, son aldığı haberler adeta yıkılacak. Oyuncunun evlilik hazırlığı yaptığı Alman futbolcu Mesut Özil'in 70 kadının olduğu partide uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıktı.

AMİNE'NİN AŞKI UYUŞTURUCU KULLANIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir ankette örnek çift gösterilen Amine Gülşe ve Mesut Özil çiftinin sarsacak görüntüler ortaya çıktı. Arsenal'in yıldız futbolcularının adı büyük bir skandala karıştı. Aralarında Mesut Özil'in de bulunduğu futbolcular, bir partide 'Hippy Crack' adlı maddeyi kullanırken görüntülendi. Yayınlanan görüntülerde Mesut Özil'in uyuşturucunun etkisi altında olduğu görülüyor.

70 KADININ OLDUĞU PARTİDE EĞLENDİLER

The Sun'ın haberine göre, oyuncuların özel partisine 70'ten fazla kadının katıldığı ve hesap olarak 30 bin sterlin (204 bin TL) ödendiği belirtiliyor.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Düğün hazırlığı yaptığı sevgilisinin olay yaratacak görüntüleri çıkan Amine Gülşe, konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

3 AYRI ÜLKEDE DÜĞÜN YAPACAKLAR

Geçtiğimiz yıl nişanlanan çiftin, yakın zamanda düğün yapacakları iddia edildi. Çiftin, Mesut Özil'in doğup büyüdüğü Almanya, Amine Gülşe'nin dünyaya geldiği İsveç ve akrabalarının yaşadığı Türkiye'de 3 düğün yapacakları da söylentiler arasında.

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Profesyonel disk atıcı olan babasının İsveç’teki bir takıma transfer olması sebebiyle İsveç’te dünyaya gelen Amine Gülşe, 1993 doğumludur.

Çocukluk yılları İsveç’te geçen güzel oyuncu liseyi de orada tamamlayarak Türkiye’ye dönmüştür.

21 yaşında İsveç doğumlu Amine Gülşe Miss Turkey 2014 yarışmasına İzmir’den başvuru yaptı ve yaklaşık 250 adayın arasından seçilerek yarışmanın 22 kişilik finalinde yer almaya hak kazandı.

Finalde birbirinden iddialı 22 diğer rakibinin arasında sıyrılarak tacını takan Amine Gülşe 21 Yaşında 1.78 boyunda Elidor Miss Turkey 2014 güzellik birincisi olmayı başardı.

Bir dönem Star Tv’de yayınlanan güzellik yarışması programında Kadir Doğulu ile sunuculuk yapmıştır. 2014 yılında Türkiye’yi tüm dünyada temsil etmek adına Miss World dünya güzellik yarışmasına katılmıştır. Ancak yarışmada dereceye girememiştir.

YORUMLAR
  Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evliliğinde büyük kavga!
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evliliğinde büyük kavga!