A24.com.tr » ekonomi » Amazon.com.tr'de “Bahar Fırsatları”

Amazon.com.tr'de “Bahar Fırsatları”

Amazon.com.tr'de “Bahar Fırsatları”

Amazon.com.tr'nin bu yıl 18 Nisan'a kadar devam edecek “Bahar Fırsatları” kampanyası başladı.

Amazon.com.tr'nin elektronikten oyuncağa, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok farklı kategoride gerçekleştirdiği “Bahar Fırsatları” bu yıl 18 Nisan tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında indirim ve anlık tekliflerin yanı sıra Amazon Prime üyeleri “Bahar Fırsatları” döneminde de hızı ve ücretsiz teslimat ayrıcalıklarından faydalanırken, en popüler markaların ürünlerine de özel fırsatlara erişebilecek.
 
Oyuncaktan elektroniğe, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok kategoride kaçırılmayacak avantajların sunulduğu “Bahar Fırsatları” özel kampanyası, günlük ve saatlik özel tekliflerin yanı sıra indirimli ürünleri de Amazon müşterileriyle buluşturuyor.
 
18 Nisan'da son bulacak bu özel kampanya kapsamında uygulanan indirimler, oyuncaktan beyaz eşyaya, mutfak aletlerinden mobilyaya, elektronikten evcil hayvan ürünlerine, ev tekstilinden anne- bebek ve kitap gibi farklı kategorilerdeki seçili ürünlerde geçerli olacak. Amazon Prime üyeleri ise her zaman olduğu gibi “Bahar Fırsatları” döneminde de ücretsiz teslimat avantajından faydalanabilecek.
 

YORUMLAR
  Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler
Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler