A24.com.tr » kültür-sanat » ALTIN MELEK SAHİPLERİNE UÇACAK!

ALTIN MELEK SAHİPLERİNE UÇACAK!

ALTIN MELEK SAHİPLERİNE UÇACAK!

Magazin, Sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Öndeş Tekstil Altın Melek ödülleri sahiplerini buluyor.

Türkiye’de artık bir gelenek haline gelen magazin, sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Öndeş Tekstil Altın Melek Ödülleri, 30 Haziran akşamı Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek görkemli gece ile sahiplerini bulacak.

Tayyar Işıksaçan ve Gözde Özceylan’ın sunumuyla gerçekleşecek muhteşem gece de ödül alacak isimler, tamamı gazetecilerden oluşan juri tarafından kapalı oylama usulu belirlendi. tüm Türkiye’nin heyecan ile beklediği oylama sonuçları açıklanmaya başladı. 

Jürinin ilk toplantısı sonucunda belirlenen isimlerden olan, Merve Boluğur, Seren Serengil, Ece Mumay, Orhan Gencebay, Çağla Şikel, Zeynep Dizdar, Faruk K, Ferdi Akarnur, Aydilge, Esra Sönmezer, Uğur Arslan, Tuğba Altıntop, Murat Serezli, Wılma Elles, Gökçe Kırgız, Cansu Taşkın, Nihat Doğan, Anıl Budak, Çiğdem Günal, Bülent Uslu, Nihal Çoşkun, Esra Sönmezer, Su Burcu Yazgı Çoşkun , Onur Seyit Yaran , Didem Delen Ve Pınar Eliçe alanlarının en iyileri olarak belirlenirken, ikinci jüri toplantısı sonucunda da sürpriz isimlerin listeye eklenmesi bekleniyor.

Sanat, spor, medya ve iş dünyasını bir araya getirecek olan  Öndeş Tekstil Altın Melek Ödülleri’nde ödül alacak sanatçılarda geceye özel hazırlıklar yaparken, töreninin yönetim kurulu başkanı Olcay Kutluca, ‘‘En iyisini yapmak için çıktığımız bu yolda ekip arkadaşlarımla beraber ben de 30 haziran gecesini iple çekiyorum. Sanat, spor, medya ve iş dünyasından kıymetli dostlarımızla bir araya geleceğimiz Altın Melek gecesi yine iz bırakacak yine manşetleri belirleyecektir. Bizimle birlikte yürüyen herkese ve özellikle ana sponsorumuz Öndeş tekstile sonsuz teşekkürler’’ İfadelerini kullandı.


YORUMLAR
  2018’i sağlıklı ve fit karşılamak isteyenler için yapılacaklar listesi
2018’i sağlıklı ve fit karşılamak isteyenler için yapılacaklar listesi