A24.com.tr » medya » Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak'a verilen ceza gündemi belirledi

Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak'a verilen ceza gündemi belirledi

Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak'a verilen ceza gündemi belirledi

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) medya araştırmasına göre, 12-18 Şubat 2018 tarihlerinde basının gündeminde Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak'ın yargılandığı dava vardı.

Medya Takip Merkezi (MTM), basında öne çıkan gazetecileri belirledi. İşte MTM'nin yaptığı 12-18 Şubat 2018 tarihli araştırmanın ayrıntıları...

Fethullahçı Terör Örgütü'nün medya yapılanmasına yönelik davada tutuklu olarak yargılanan gazeteciler Ahmet AltanMehmet Altan ve Nazlı Ilıcak, "Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs etme" suçlarından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Bu karar basında da geniş yer buldu.

Mehmet Altan (177 haber), Ahmet Altan (169 haber) ve Nazlı Ilıcak (153 haber) geçen haftanın en çok konuşulan gazetecileri oldu.

Yine FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Cumhuriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Can Dündar'ın adı 123 haberde geçti.

Fox TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya ile ilgili ise 98 haber yapıldı.

YORUMLAR
  Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?
Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?