A24.com.tr » magazin » Alper Potuk ile Tuvana Türkay'ın arasına Aleyna Eroğlu mu girdi? Aleyna Erdoğlu kimdir?

Alper Potuk ile Tuvana Türkay'ın arasına Aleyna Eroğlu mu girdi? Aleyna Erdoğlu kimdir?

Alper Potuk ile Tuvana Türkay'ın arasına Aleyna Eroğlu mu girdi? Aleyna Erdoğlu kimdir?

Fenerbahçeli futbolcu Aler Potuk ile oyuncu Tuvana Türkay'ın ihanet nedeniyle ayrıldığı kesinleşti. Bir ayrılıp bir barışan çiftin arasına Aleyna Eroğlu'nun girdiği iddia edildi. Aleyna Eroğlu kimdir?

Oyuncu Tuvana Türkay'ın Alper Potuk ile olan ilişkisinin ihanet mi bitirdi? Geçtiğimiz gün Alper'in evine giderek ilişkiyi bitiren Tuvana Türkay'ın ihanet şüphelerinin doğru çıktığı öğrenildi. Alper Potuk, Aleyna Eroğlu ile mi beraber?

İşte Benim Stilim isimli yarışmayla ünlenen Aleyna Eroğlu'nun Tuvana Türkay-Alper Potuk çiftini ayırdığı iddia edildi. Aleyna Erdoğlu kimdir?

ANNESİNİ DEVREYE SOKMUŞTU

Alper Potuk ile Tuvana Türkay’ın uzun süre inkâr edip yakalanınca kabul etmek zorunda kaldıkları ilişkileri, Fenerbahçeli futbolcunun 27 yaşındaki oyuncuyu aralık ayında aldattığının ortaya çıkmasıyla bitmişti.

Olaydan bir ay sonra Potuk, Türkay’ın annesi Armağan Hanım’ı devreye sokarak ünlü oyuncuyu barışmaya ikna etmişti.

SEVGİLİSİ ABİSİNE EMANET

HT Magazin'den Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; geçtiğimiz hafta yeniden ayrılan ikilinin bu kararının altında yine ihanet çıktı. Güzel oyuncu, sevgilisinin Aleyna Eroğlu ile görüştüğünü öğrenince köprüleri atıp ilişkisini bitirdi. Katıldığı moda yarışmasıyla adını duyuran Aleyna Eroğlu’nun, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını Alper Potuk’un ağabeyiyle izlemesiyle ilişki resmiyet kazandı. 

KİMDİR?

İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları arasında olan Aleyna Eroğlu 1996 yılında İstanbul da doğmuştur. 20 yaşında olan güzel yarışmacı Mimar Sinan Güzel Sanatlar lisesi mezunudur. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Kadıköy Halk Eğitim merkezinde oyunculuk dersleri almaya başlayan Aleyna Eroğlu 2 yıl eğitim aldıktan sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Mega Menajerlik ile çalışan güzel yarışmacı ilk olarak 3 kadın ve 3 hayat isimli filmde yer almış ve daha sonra bir çok tiyatro oyunu ile son olarak Bir Yaz Gecesi Rüyası isimli filmde rol almış ve bu film ile en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

Her sezon renkli kişiliklerin yer aldığı İşte Benim Stilim programın bu sezon ki dikkat çeken kişiler arasında Aleyna baş köşede yer alıyor. Özellikle programda Çok eğleneceğiz açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen farklı yapısıyla Aleyne programa damga vuracak gibi görünüyor. Son anlara kadar Nur Yerlitaş'la arası bozuk gibi görünse de en son çok yakın olacakların sinyalini verdiler.

İşte Benim Stilim programın en çok dikkat çeken kişileri arasında yer alan Aleyna, 20 yaşında. 1993 doğumlu Bursalı yarışmacı Oyunculuk ve Moda okumuş. İstanbul'da okuyan yarışmacı memleketi Bursa sıkça gidip geliyor. 1.69 boyunda ve 43 kilo ağırlığında Aleyna Eroğlu daha önce ilk ekran deneyimini bu programda yaşıyor. Kova burcu olan ve burçlara çok inanadığını söyleyen yarışmacı, Özgürlüğüne düşkün dahilik ve delilik arasında gidip gelmesinde deliliği tercih etmiş gibi görünüyor.

YORUMLAR
  Dünya Güzellerim programı hakkında bomba iddia
Dünya Güzellerim programı hakkında bomba iddia