A24.com.tr » magazin » Alişan ile Buse Varol'un düğün tarihi belli oldu

Alişan ile Buse Varol'un düğün tarihi belli oldu

Alişan ile Buse Varol'un düğün tarihi belli oldu

Eda Erol'la evliliğin kıyısından dönen Alişan, bu kez elini çabuk tuttu. Ünlü şarkıcı ile oyuncu sevgilisi Buse Varol, evlilik için gün sayıyor. Çiftin düğün tarihi belli oldu.

Alişan nihayet dünyaevine girme yolunda önemli bir mesafe katetti.

Şarkıcı ve oyuncu Alişan ile Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı oyuncu sevgilisi Buse Varol'un düğün tarihi belli oldu.

Alişan ile aynı dizide birlikte kamera karşısına geçtiği oyuncu sevgilisi Buse Varol’un aileleri tanışmış, ikili böylece ilk adımı attı.

Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alişan-Buse Varol çifti, evlilik için gün sayıyor.

Alişan'ın yakın arkadaşı Seren Serengil' ikilinin nikah tarihini açıkladı. Bu kez elini çabuk tutan Alişan 5 Mayıs'ta nikah masasına oturacak. 

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir. Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır. Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır. Güzelliğiyle ön plana çıkmayı başaran oyuncumuzun fiziksel özellikleri de dikkat çekmektedir; 174 cm boyunda, 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir.

YORUMLAR
  İstanbul'daki en popüler semt pazarları
İstanbul'daki en popüler semt pazarları