A24.com.tr » magazin » Ali Ronay kimdir? The Taste Türkiye jürisi Ali Ronay nereli kaç yaşında?

Ali Ronay kimdir? The Taste Türkiye jürisi Ali Ronay nereli kaç yaşında?

Ali Ronay kimdir? The Taste Türkiye jürisi Ali Ronay nereli kaç yaşında?

FOX TV'de yayınlanan The Tast Türkiye yarışmasının jüri üyesi Ali Ronay kimdir nereli kaç yaşında?

Ali Ronay kimdir? FOX TV'nin büyük ilgiyle takip edilen yemek yarışması The Tast Türkiye'nin jüri üyeleri arasında yer alan Ali Ronay, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Ali Ronay hakkında bilgiler...

ALİ RONAY KİMDİR?

Gastronomi alanında; 19 yıllık hem yurt dışı hem de yurt içi deneyimine sahip Ronay, 27 yaşında baş aşçı olan ve Anadolu Türk Mutfağı’nı dünyaya tanıtmak için 10 yıldır Anadolu Mutfak Kültürleri üzerinde araştırmalar yapmıştır. Lokal tatlara kattığı yeni yorumlarla, bir otelin mutfağına kendi imzasını atmıştır.

Yenilikçi tarzını geleneksel tatlarla buluşturarak modern ile klasiği bir araya getiren Ronay, görev aldığı otelin köklü ve lezzetli mutfağını daha da zenginleştirmektedir.

Gençlere olan inancını da her defasında dile getiren deneyimli şef, mutfağına gelen her öğrencinin kendisinden ve ekibinden bir şeyler öğrenmesini ve gittikleri yerlerde bunu yaymalarını sağlamayı da hedeflemektedir.

Yeni nesil mutfağın ilgi çeken isimlerinden Ali Ronay, Gazi Üniversitesi & Amerikan AHMA ve Paul Bocuse Enstitüsü’nden mezun olmuştur.

YORUMLAR
  Şeyma Subaşı'nın düğün maliyeti ne kadar?
Şeyma Subaşı'nın düğün maliyeti ne kadar?