A24.com.tr » magazin » Aleyna Tilki'ye cinsel istismar iddiası

Aleyna Tilki'ye cinsel istismar iddiası

Aleyna Tilki'ye cinsel istismar iddiası

Aranjör Emrah Karaduman ie aşk yaşadığı söylentileri çıkan 14 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin cinsel istismara uğradığı iddiası yargıya taşındı.

Son dönemin tartışılan isimlerinden Aleyna Tilki hakkında yine tartışma yaratacak bir iddia gündeme geldi.

Popçu Fulin, katıldığı TV programında eski aşkı aranjör Emrah Karaduman (30) ile 2,5 yıllık ilişkisinin ihanet nedeniyle bittiğini açıkladı. Karaduman’ın 2 yıl önce kendisini o zaman 14 yaşında olan Aleyna Tilki (16) ile aldattığını öne sürdü.

CİNSEL İSTİSMAR ŞİKAYETİ

Fulin’in bu açıklaması üzerine avukat Osman Taşdemir, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde “2 yıl önce 14 yaşında olan Aleyna Tilki’ye karşı ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçunun işlendiği anlaşılmaktadır” denildi.

Avukat Taşdemir’in dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Aleyna’nın fiziksel olarak ‘yetişkin’ görünmesi kendisinin ‘çocuk’ olduğu gerçeğini değiştirmemektedir. ‘Çocuğun cinsel istismar’ suçunun tüm unsurlarının vücut bulduğu anlaşılmaktadır.”

Emrah Karaduman'a ait 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla tanınan Aleyna Tilki, ünlü aranjörle hakkında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı. 

YORUMLAR
  Ünlü oyuncu Çocuklar Duymasın'a geri döndü
Ünlü oyuncu Çocuklar Duymasın'a geri döndü