A24.com.tr » medya » Akademi Futbol Dergisi yayın hayatına başladı

Akademi Futbol Dergisi yayın hayatına başladı

Akademi Futbol Dergisi yayın hayatına başladı

Spor camiası yeni bir dergiye daha kavuştu. Akademi Futbol Dergisi yayın hayatına başladı.

2023 Ocak ayında üçüncü kez okurlarıyla buluşan dergi, her ayın 15’inde piyasada olacak. Futbol dünyasından haberlerin, özel röportajların ve futbol duayenlerinin kaleme aldığı köşe yazılarının yer aldığı dergide ilgi çekici pek çok renkli içerik de futbolseverlere sunuluyor.

Türkiye’nin tek spor dergisi olan ‘Akademi Futbol Dergisi’nin üçüncü sayısı da yayınlandı. 2022 yılı Kasım ayında yayın hayatına merhaba diyen dergi, Ocak ayında üçüncü kez okurlarıyla buluştu. Dergi, her ayın 15’inde piyasada olacak.

Genç derginin hedef kitlesinin sporseverler ve futbol taraftarları olduğunu söyleyen Akademi Futbol Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Atilla Koç, “Günümüzde futbol dünyadaki en popüler spor dalı. Dünya üzerinde 200’den fazla ülkede 250 bin kişi tarafından oynanıyor. Böyle olunca da dünyada birçok futbol dergisi yayın hayatını sürdürüyor. Ancak Türkiye’de spor dergileri olmasına rağmen futbol alanında ihtisaslaşmış bir derginin olmadığını gördük. Biz de bu eksiği gidermek hedefiyle bu yola çıkmaya karar verdik. Dergimizde futbolseverlere, futbolun sadece sahada oynanan bir oyun olmadığını, herkesin anlayacağı bir dilden anlatmayı hedefliyoruz. İçeriklerimizde eğitici, öğretici ve tarafsız olmaya çalışıyoruz” dedi.

FKG Grup çatısı altında faaliyet gösteren Port Film Medya tarafından yayın hayatına kazandırılan Akademi Futbol Dergisi’nin içeriğinin de oldukça geniş olduğuna dikkat çeken Atilla Koç, derginin 72 sayfa olduğunu ve A’dan Z’ye futbolu ilgilendiren pek çok konunun işlendiğini belirtti. Akademi Futbol Dergisi’nde futbol dünyasından haberlerin, özel röportajların ve futbol duayenlerinin kaleme aldığı köşe yazılarının yanı sıra ilgi çekici pek çok başlık da yer alıyor.

YORUMLAR
  Unutkanlıkla baş etmenin 10 altın kuralı
Unutkanlıkla baş etmenin 10 altın kuralı