A24.com.tr » gündem » AK Parti'den Ceren Özdemir cinayetinde ihmal açıklaması

AK Parti'den Ceren Özdemir cinayetinde ihmal açıklaması

AK Parti'den Ceren Özdemir cinayetinde ihmal açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ordu'da bıçaklı saldırı sonucu öldürülen Ceren Özdemir cinayetinde, infaz kurumunun ihmali olup olmadığının araştırıldığını söyledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası basın toplantısı düzenliyor.

Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ceren Özdemir'in ailesini telefonla arayarak taziyelerini ilettiğini söyledi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, cinayette ceza infaz kurumunun ihmali olup olmadığıyle ilgili olarak "Gerekli soruşturma başlatıldı, hassasiyetle takip ediyoruz" dedi.

Alman devlet televizyonu ARD'nin yayınıyla ilgili de konuşan Çelik, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dönük çirkin yayını en şiddetli şekilde kınıyor, kabul edilemez buluyoruz" dedi.

Ömer Çelik'in konuşmasından satırbaşları:

"Güngören Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden şahsın belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun bulmuyoruz."

"Bir sürü eleştiri getirseler de NATO toplantısına girildiği zaman Türkiye'nin kendi güvenliği için aldığı tedbirlerin aynı zamanda NATO'nun güvenliği için alınmış bir tedbir olduğunun herkes farkında."

"NATO Zirvesi'nde herkes Türkiye'nin gücüne ve NATO için vazgeçilmezliğine vurgu yapmıştır.""(Kıdem tazminatı) Bununla ilgili bir gündem yok. Bakanlıkla diğer gruplar arasındaki görüşmelerle yeri, zamanı geldiğinde varılacak bir sonuç."

YORUMLAR
  Japonlar telefondan öpüşmeyi keşfetti
Japonlar telefondan öpüşmeyi keşfetti