A24.com.tr » magazin » Ahmet Kural ve Sıla olayıyla ilgili Whatsapp mesajları ortaya çıktı

Ahmet Kural ve Sıla olayıyla ilgili Whatsapp mesajları ortaya çıktı

Ahmet Kural ve Sıla olayıyla ilgili Whatsapp mesajları ortaya çıktı

Ahmet Kural'ın Sıla'yı kendi evinde acımasızca dövdüğü anlarda çevrede bulunan komşular olay anındaki sesleri duyunca panik oldu ve o panik whatsapp konuşmalarına da yansıdı.

 Ahmet Kural'ın Sıla'yı dövmesinin ardından tepkiler çoğalırken olay anında komşularının whatsapp konuşmaları şiddetin boyutunu gözler önüne serdi.

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir, bugün olayla ilgili tanık dinletti. Sıla’nın şoförü ve bir kadın, tanık olarak soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcısına ifade verdi.

'AHMET KURAL BİR KIZI ÇOK KÖTÜ DÖVÜYOR'
Ahmet Kural'ın tanık olarak dinlenilen komşusu, Sıla'ya dayak olayıyla ilgili arkadaşına attığı whatsapp mesajını soruşturmayı yürüten savcılığa sundu. Tutanakla tespit edilen ve dosyaya delil olarak giren mesajda: "Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor. Çok kötü dövüyor, polise haber versek mi?" yazdığı belirtildi. İfadelerini veren tanıklar, adliyeden ayrıldı.

Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya uyguladığı şiddet ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tanıklardan birinin erkek arkadaşına attığı mesaj delil olarak savcılığa sunuldu. Tanığın erkek arkadaşına attığı mesajda, "Ahmet Kural bir kızı evinde dövüyor. Çok kötü dövüyor.Sesleri geliyor. Çok yakın" dediği ifade edildi.

 

YORUMLAR
  Ünlü markaya Ünlü akını!
Ünlü markaya Ünlü akını!