A24.com.tr » medya » Ahmet Altan'ın tutuklanması basının gündeminde

Ahmet Altan'ın tutuklanması basının gündeminde

Ahmet Altan'ın tutuklanması basının gündeminde

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) yaptığı araştırmaya göre, geçen hafta en çok konuşulan gazeteci Ahmet Altan oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM), 4-10 Kasım 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmayla yazılı basında öne çıkan gazeteci ve yazarlarını belirledi.

İşte araştırmanın ayrıntıları...

Geçen hafta en çok konuşulan gazeteci 208 haberle Ahmet Altan oldu. Altan; FETÖ'nün medya yapılanması davasında tahliye edildikten bir hafta sonra "Kaçma şüphesi, suçunun yasada belirtilen katalog suçlardan olması, konumu, sıfatı, eylemlerindeki yoğunluk, aldığı ceza miktarı, tutuklu kaldığı süre, eylemlerinin uzun süreye yayılmış olmasını dikkate alarak adli kontrol tedbirlerinin, harici davranışları da gözetilerek amaca hizmet etmediği" gerekçesiyle İstanbul Göztepe'deki evinde yeniden gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yine FETÖ'nün medya yapılanması davasında tahliye edilen Nazlı Ilıcak hakkında 205 haber, aynı davadan beraat eden Mehmet Altan hakkında 133 haber basında yer aldı.

Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan 34 haber, FOX TV'nin sabah haberleri Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya 29 haberle geçen haftanın en çok konuşulan gazetecileri arasına girdi.

YORUMLAR
  Bu basit testi çözün, 'içine kapanık mısınız, dışa dönük mü' öğrenin
Bu basit testi çözün, 'içine kapanık mısınız, dışa dönük mü' öğrenin