A24.com.tr » yaşam » Ağrı'da yarın okullar tatil mi 1 Mart 2019 Cuma | Ağrı Valiliği resmi açıklama

Ağrı'da yarın okullar tatil mi 1 Mart 2019 Cuma | Ağrı Valiliği resmi açıklama

Ağrı'da yarın okullar tatil mi 1 Mart 2019 Cuma | Ağrı Valiliği resmi açıklama

Ağrı'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın yani 1 Mart 2019 Cuma günü okullar tatil mi? Ağrı Valiliğinden tatil açıklaması geldi mi? İşte detaylar...

Ağrı'da günlerdir etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar nedeniyle bazı bölgelerde ulaşımda da zorluklar yaşanıyor. Kar yağışı nedeniyle öğrenciler tatil beklentisi içine girdi. Peki okullar yarın tatil mi? Valilikten resmi açıklama yapıldı mı?

AĞRI'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (1 Mart 2019)

Ağrı Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle merkez ve bağlı köylerde, yarın da eğitime ara verildiği duyurdu. Valilik, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağını bildirdi.

VALİLİK RESMİ SAYFASI (TIKLAYINIZ)

METEOROLOJİ'DEN UYARI GELDİ

Ağrı'daki kar yağışı ve şiddetli rüzgar hayatı zorlaştırıyor. 

Ayrıca edinilen bilgiye göre, yapılan meteorolojik uyarıda Erzurum'da bu gece yarısından itibaren yarın akşam saat 18.00’e kadar Tekman, Karayazı. Hınıs, Karaçoban ve Çat ilçelerinde yer yer yoğun kar yağışı ve tipi beklendiği belirtilerek vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Kuvvetli kar yağışı ve tipi ile birlikte yağış sonrası buzlanma, don ve görüş mesafesinde azalma gibi durumlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

YORUMLAR
  NASA'dan Jüpiter'in ihtişamını gözler önüne seren paylaşım
NASA'dan Jüpiter'in ihtişamını gözler önüne seren paylaşım