A24.com.tr » yaşam » Afrin'den Kilis'e roketli saldırı!

Afrin'den Kilis'e roketli saldırı!

Afrin'den Kilis'e roketli saldırı!

TSK'nın askeri harekat yürüttüğü Suriye'nin Afrin kentinden Türkiye'ye roketli saldırılar devam ediyor. Son olarak teröristler tarafından atılan roket Kilis'te 2 katlı bir binaya isabet etti.

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen 1 roket, Kilis'in Ekrem Çetin Mahallesi'ndeki Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'nin arkasında bulunan 2 katlı bir inşaata isabet edip patladı.

SABAH SAATLERİNDE DE ROKETLİ SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca sabah saatlerinde de Kilis'e roketli saldırı düzenlenmişti.

Haberine göre, Afrin'in kırsalındaki teröristler tarafından Şıh Mehmet Mahallesi'ne roket atıldı. Zeytinliğe isabet eden ve patlayan roket can ya da mal kaybına neden olmadı. Polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra olay yeri inceleme çalışmalarına başladı.

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ

Sınırda konuşlu Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı birliklerce Afrin'deki terör hedeflerine Fırtına obüsleriyle misliyle karşılık verildi.

Bu arada Zeytin Dalı Harekatı'nın başladığı 20 Ocak'tan bu yana Kilis'e 20 roket atıldı, biri Suriye uyruklu 2 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı

YORUMLAR
  Oscar'a damga vuran son 25 yılın en iyi kadın oyuncuları
Oscar'a damga vuran son 25 yılın en iyi kadın oyuncuları