Afrin'den acı haber: Şehit ve yaralı askerler var
Saat: 23:47

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı kapsamında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma sonucu şehit ve yaralı askerlerin olduğu belirtildi.
Afrin'de TSK personeli ile teröristler arasında çıkan çatışmadan acı haberler geliyor.
Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. Teröristlerin ateş altına alındığı bölgedeki yaralı askerler tahliye edilerek Hatay'daki hastanelere taşındı.
GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA: 5 ŞEHİT, 7 YARALI
Genelkurmay'ın resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, yedi kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
TÜNELLERDEN SIZMAYA ÇALIŞIYORLAR
A Haber'in haberine göre ise Kel Tepe'de çok kalabalık bir terörist grubu tünellerden sızma girişiminde bulundu. Bölgede şiddetli çatışmalar devam ediyor.
Savaş uçakları, ATAK helikopterleri teröristlerin kaçış noktalarını vuruyor.
Bölgede çok sayıda tünel ağı olduğu, teröristlerin sızma girişimlerinde bulunduğu belirtiliyor.
Çıkan çatışmada çok sayıda şehit ve yaralı askerin olduğu iddia ediliyor.